Rohkema info nägemiseks:

MEISTERUJUMISE U-KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 308; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MEISTERUJUMISE U-KLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

MEISTERUJUMISE U-KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Meisterujumise U-Klubi eesmärgiks on ujumisveteranide ühendamine, oma tervise tugevdamine, ujumisspordi ja tervislike eluviiside propageerimine. Klubi koondab ujumisspordi huvilisi alates 25. eluaastast. Klubi liikmeteks on nii endised tippujujad kui ka hilisemas vanuses ujumisspordiga tegelema hakanud inimesed.

2022. a oli Meisterujumise U-Klubil 57 liiget, 24 naist ja 33 meest. Klubi liikmete vanus ulatus 39-st 87 eluaastani. Klubi liikmed treenivad erinevates ujulates peamiselt Tallinnas ja selle lähiümbruses, aga ka Pärnus, Tartus ja mujal Eestis.

Oma treeningute ja võistlustega kaasnevad kulutused kannab üldjuhul igaüks ise, klubi tasub osaliselt suuremate võistluste stardimaksud.

2022.a. sportlikud tegevused olid pärast kahte Covid-19 pandeemiast piiratud aastat taas oluliselt rohkearvulisemad.

Korraldati nii võistlusi Eestis kui käidi ka aktiivselt võistlusreisidel välismaal (Lätis, Leedus, Soomes ja mujal). Eesti skorraldati nii traditsioonilised

Tallinna lahtised masters-ujumise meistrivõistlused kui ka Eesti Masters-Meistrivõistlused, lisaks korraldati suvel ka mitmeid avaveeujumise võistlusi.

2022.a olulisim võistlus oli Itaalias Roomas toimunud Euroopa Masters MV-d, kus osales 17 U-Klubi liiget. Püstitati mitmeid Eesti masters-rekordeid ning Eruroopa meistriks tuli klubi liige Rinat Gilyazov ning hõbemedali võitis Eha Lilienthala ja pronksi Lembit Laht.

Klubi liikmed osalesid aktiivselt ka masters-ujumise ja seeniorspordi arendamisel ja erinevate organisatsioonide töös.

2023. a. on plaanis jätkata aktiivset osalemist Eesti meisterujumise võistlustel nii basseinis kui avavees ning ka erinevate ujumisürituste korraldamist ja ujumisspordi populariseerimist.

MEISTERUJUMISE U-KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.