Rohkema info nägemiseks:

EESTI GOETHE-SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 125; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI GOETHE-SELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI GOETHE-SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 125 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Goethe-Seltsi 2022. a tegevus oli projektipõhine ja akadeemilise suunaga.

Üldkoosolek:

Eesti Goethe-Seltsi üldkoosolek toimus 9. juunil 2022 kl 17.00–18.05 Tartu Saksa Kultuuri Instituudi saalis ja Zoomis. Osales 9 liiget.

Üldkoosolek kinnitas seltsi 2021. aasta majandusaasta aruande. Üldkoosolek otsustas pikendada juhatuse liikmete Vahur Aabramsi, Liina

Lukase ja Liina Sumbergi volitusi ühe aasta võrra. Üldkoosolek otsustas pikendada seniste revisjonikomisjoni liikmete Reet Benderi, Kadi

Kähär-Petersoni ja Tiina Paesalu volitusi ühe aasta võrra. Seltsi kirjatoimetajana jätkab Kairit Kaur.

Liikmed:

Eesti Goethe-Seltsil oli 31. detsembri 2021. aasta seisuga 45 liiget.

Tegevus:

Ajakirjas Akadeemia (4/2022) ilmusid mõned Dr. Bertrami „Balti visandid“, mille tõlkis Piret Kivi – seltsi neljanda tõlkevõistluse võitja tudengite arvestuses. Tõlke toimetas seltsi liige Liina Sumberg.

Selts aitas korraldada XII Balti kirjakultuuri sümpoosioni „Lenz ja Liivimaa“, mis toimus 16.–17. septembril 2022 Tartus. Sümpoosion toimus

Tartu Ülikooli ja Potsdami Ülikooli ning Eesti Goethe-Seltsi ja Eesti Teaduste Akadeemia Underi ja Tuglase Kirjanduskeskuse ühistöös.

Selts tegi ettevalmistusi oma viiendaks tõlkevõistluseks, mis kuulutati välja 14. novembril 2022. Võistlustööde esitamise tähtajaks määrati 15. veebruar 2023.

Liina Lukas juhatuse esimees

Tartu, 27. aprill 2023

EESTI GOETHE-SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.