Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, E. VILDE TEE 108 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 725; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, E. VILDE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, E. VILDE TEE 108 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Vilde 108 asukohaga Tallinn, E. Vilde tee 108 põhilisteks eesmärkideks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter jne), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus ning remontide läbiviimine ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasutatava ala (trepikodade, keldrite) hooldus ja korrashoid.

Korteriühistu Vilde 108 registreeriti 21.05.2007.a. KÜ Vilde 108 juhatus haldab ja hooldab elamut iseseisvalt olles sõlminud otselepingud teenust osutavate firmadega hoone tehnovõrkude korrashoiuks, prügiveoks ja raamatupidamisteenuse osutamiseks.

Elamu on Mustamäe tüüpprojekti järgi ehitatud paneelmaja milles on 144 korterit. Maja on 9-korruseline ja 4 trepikojaga.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5- liikmeline.

2022.aasta jooksul oli läbi viidud 1 üldkoosolekut.

2022.a jätkati elamu remondi- ning hooldustöid omavahendite arvelt.

2022.a majandusaastal tehti remonditasudena kogutud omavahendite arvelt kulutusi kokku summas 14 092 eurot.

Kasutamata remonditasude jääk aasta lõpus oli 94 760 eurot. Majandusaasta lõppes negatiivne tulemiga -424 eurot.

TALLINN, E. VILDE TEE 108 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.