Rohkema info nägemiseks:

SIMUNA NAISTEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 168; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SIMUNA NAISTEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SIMUNA NAISTEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 168 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Simuna Naisteklubi on 1919. aastal asutatud Simuna Naisseltsi õigusjärglane. Seltsi taasasutamine toimus 1996. aastal, mittetulundusühinguna registreeriti Simuna Naisteklubi 21. juulil 2000. aastal.

Põhikirja järgselt on ühingu tegevuse esmasteks eesmärkideks tervislike eluviiside propageerimine, naiste huvide kaitse ja kodukultuuri arendamine.

Simuna Naisteklubi eestvedamisel viiakse läbi erinevaid õpitubasid, korraldatakse keskpäevakohviku üritusi ja pika traditsiooniga igasuvist õppereisi, tähistatakse simunapäeva.

2022. aastal toimusid naisteklubi eestvedamisel järgmised üritused: 13.02.2022 toimus Leader projekti "Põhja Eesti kohalik toit tuntuks" raames kalatoitude valmistamise õpituba. Õpitoa viis läbi Hans Kruusamägi. Tutvustati kolmekuningapäeva kombeid ja toite, muusikalise etteastega esines Margus Laugesaar.

06.03.2022 toimus Leader projekti "Põhja Eesti kohalik toit tuntuks" raames tassikookide õpituba. Õpitoa viis läbi Ange Preem. Freezedry OÜ tutvustas õpitoas osalejatele Simuna külmkuivatustehase tooteid.

20.07.2021 toimus suvine õppereis Lõuna-Eestisse. Õppereisi käigus külastati Eikellegimaad,

Vastseliina piiskopilinnust, liblikaaeda ja Murimäe veinikeldrit.

30.10.2022 tähistati naisteklubi kohvikus Simunapäeva, mis oli pühendatud Simuna kandis sündinud tuntud Eesti luuletajale ja maalikunstnikule Aleksander Suumanile.

11.12.2022 toimunud Simuna perepäeval töötas terve päeva naisteklubi kohvik ja seltsi tegevuse toetuseks korraldati loterii.

Seisuga 31.12.2022 on seltsis 22 liiget. Mittetulundusühingu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus.

Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Simuna Naisteklubi on MTÜ PAIK liige ja osaleb Väike-Maarja valla külade ümarlaua töös.

Kogu seltsi tegevus toimub vabatahtliku tööna ja projektipõhiselt. Simuna Naisteklubi ei kasuta palgatööjõudu. Juhatuse liikmeid ei tasustata ja neile ei ole ette nähtud ka muid soodustusi ega tasusid.

SIMUNA NAISTEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.