Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA HOOLEKANDE KESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 346; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA HOOLEKANDE KESKUS kohta arvamuslugu!"

TALLINNA HOOLEKANDE KESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna Hoolekande Keskus MTÜ on asutatud 2000. aastal, põhikirjalist hoolekande-alast tegevust alustati 2001.a alguses.

Ühingu põhitegevuseks on kujunenud erinevate hoolekandeteenuste osutamine, CPV kood 85310000 järgi on 2022. aastal osutatud sotsiaalteenused järgmised: 1. Resotsialiseerimisteenus sotsiaalselt tundlikele sihtgruppidele (CPV kood 85310000-5 - sotsiaalteenused) aadressil Suur-Sõjamäe 6a asuvas

Rehabilitatsioonikeskuses. Keskus koosneb Päevakeskusest ja Majutusüksusest. Päevakeskuses osutatakse klientidele tasuta järgmisi teenuseid – sotsiaalnõustamine, riide- ja toiduabi, pesemise võimaldamine, TV, interneti ja lehtede ning raamatute lugemine ja käeline tegevus kohapeal sõltub koroonapandeemiast tingitud piirangutest. Majutusüksuses osutatakse toetatud eluasemeteenust Tallinna registriga riskigruppidele. Teenuste osutamise turvalisuse tagamiseks on sisse ostetud mehitatud turvateenus. Osutame vältmatu abi teenusena nii riide- kui toiduabi, samuti abi hügieenitarvete jms osas.

2. Vältimatu sotsiaalabi teenusena mehitatud turvateenusega öömajateenus kodututele täiskasvanud isikutele aadressil Alasi tn 8 (CPV kood 85310000-5 – sotsiaalteenused). Teenus sisaldab lisaks ööbimisvõimalusele ka sotsiaalnõustamist ja võlanõustamist, riide- ja toiduabi, pesemisvõimalust ja desinfitseerimisvõimalust kohapeal. Teenuse osutamise turvalisuse tagamiseks on sisse ostetud mehitatud turvateenus.

3. Koostöö erinevate asutustega - Tallinna Linnaosade Valitsused, PPA, Kaitsevägi, Terviseamet, Sotsiaalministeerium jt. Oleme aastaid olnud

KRA asendusteenistuse läbiviimise kohaks, samuti oleme püsivalt teinud koostööd PPA-ga nii kuritegevuse ennetuse kui tagjärgedega tegelemisel.

Seoses Tallinna Linna hoolekandealaste teenuste osutamise uue kontseptsiooni järgi hakkvad alates aastast 2023 teenuseid kodututele osutama vaid linnaasutused.

Selline teave sai meile teatavaks septembris 2022, kui linn võttis kodututele osutatavate teenuste hanked 2023 aasta hankeplaanist maha.

Seoses eeltooduga lõpetas Tallinna Hoolekande Keskus detsembris 2022 aastal otseste teenuste osutamise kodututele, koondas töötajad ja 2023.a tegeleb THK dokumentatsiooni korrastamise ja arhiveerimisega.

TALLINNA HOOLEKANDE KESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.