Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOLDE PST 94 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 341; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOLDE PST kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOLDE PST 94 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kolde 94 tegutseb iseseisvalt alates 2000.a. detsembrist.

Korteriühistu Kolde 94 on mittetulundusühistu. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Kolde 94 Korteriühistu põhitegevuseks on: (cid:127) põhihooldusteenuste vahendus ja osutamine omanikele (cid:127) vee, soojusenergia, prügi ja elektrienergia vahendus omanikele

Põhitegevuse tulud olid vastavalt tulemiaruandele: 30 827 eurot

Kulud: 30 718 eurot

Põhitegevuse tulem: (+) 109 eurot

Korteriühistu korjas vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt 2022.a. majandustegevuse aastakavale.

Korteriühistu juhib ja esindab juhatus, kelle ülesandeks on üldkoosoleku otsuste täitmine ja ühistu majandustegevuse korraldamine lähtuvalt KÜ põhikorjast ja EV seadusandlusest. Juhatus koosneb 6 liikmest. Aruandeperioodil ei ole juhatuse liikmetele arvestatud tasusid ja muid olulisi soodustusi. Samuti ei ole makstud isikliku sõiduauto kasutamise hüvitist.

Seotud isikuteks on ühistu korteriomanikud. Seotud osapooltega tehinguid aruandeaastal ei olnud.

2022.a. telliti ja teostati suuremahulisi töid kokku: (cid:127) Aluminiumist turboventilaatorite paigaldus (cid:127) Elektripaigalduse auditi puuduste kõrvaldamine

Korteriühistu on teinud vaadeldud perioodil kulutusi vastavalt eelarvele ja üldkoosoleku otsustele ning on käesoleval ajal maksevõimeline.

TALLINN, KOLDE PST 94 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.