Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, PUIESTEE TN 118 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 127; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, PUIESTEE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, PUIESTEE TN 118 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 127 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tartu linn, Puiestee tn 118 korteriühistu tegutseb iseseisvalt alates 2001. aastast. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu tööd korraldab 2-liikmeline juhatus, juhatuse liikmed on Maigi Omler ja Tuuli Tattar. Tegevjuhile makstakse alates 01. aprillist 2012 vastavalt üldkoosoleku otsusele, haldamise- ja raamatupidamiseteenuse osutamise eest tasu 55 eurot kuus, esitatud teenusarve alusel.

Aruandeaastal koguti liikmetelt igakuiseid hooldus- ja remonditööde fondi makseid 1,00 €/m².

Suuremaid remonditöid aruandeaastal ei tehtud. Remondikuludena kajastuvad aruandes 2016 aastal teostatud ja laenuga finantseeritud korstnate ja trepikoja remonditööd, mis kantakse kuluks proportsionaalselt laenu põhiosa tagasimaksetega. Suurematest hooldustöödest teostati iga-aastane kohustuslik korstnate ja küttekollete puhastus summas 385 eur ja katuse ning vihmaveerennide puhastus summas 400 eur.

Kogunenud remondifondi jääk aruandekuupäeval oli 8134 eur.

Aruandeaasta jooksul tasuti AS-le Swedbank laenu tagasimakseid summas 3155 eurot, millele lisandusid intressid summas 510 eurot.

Majandusaasta lõpuks jäi võlg AS-le Swedbank 11 168 eurot. Laenu tagastamise lõpptähtaeg on 30.03.2026. a 2023. aastal on plaanis tegeleda tavapärase majandustegevusega. Järgmistest suurematest remonditöödest on plaanis uute puukuuride ehitamine. Järgmisel majandusaastal on plaanis teostada uute kuuride projekteerimine ja ehitusloa taotlemine.

Juhatuse hinnangul on korteriühistu Puiestee 118 jätkuvalt tegutsev.

TARTU LINN, PUIESTEE TN 118 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.