Rohkema info nägemiseks:

EESTI ÕPILASESINDUSTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 967; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ÕPILASESINDUSTE LIIT kohta arvamuslugu!"

Revisjonikomisjoni kandidatuur 2024

Kandideerimine Õpilasliidu revisjonikomisjoni on avatud! Iga kandidaat peab esitama järgmised dokumendid: Allkirjastatud kandideerimisavaldus, milles tuleb märkida, et soovid kandideerida revisjonikomisjoni CV, milles on kirjas Sinu kontaktandmed, senine hariduskäik, täiendkoolitused ja töökogemused. Motivatsioonikiri, mille maksimaalseks pikkuseks on 1 A4 (kirjastiilis Times New Roman, fondi suurus 12, reavahe 1,15p) ning milles kirjeldad, [...] The post Revisjonikomisjoni kandidatuur 2024 appeared first on Eesti Õpilasesinduste Liit.

Loe algallikast opilasliit.ee

Dropdown

kõik artiklid

Juhatuse kandidatuur 24/25

Kandideerimine Õpilasliidu juhatusse on avatud! Iga kandidaat peab esitama järgmised dokumendid: Allkirjastatud kandideerimisavaldus (vormi leiad siit), milles
opilasliit.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.