Rohkema info nägemiseks:

EVALD OKASE MUUSEUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 299; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EVALD OKASE MUUSEUM kohta arvamuslugu!"

EVALD OKASE MUUSEUM MTÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Evald Okase Muuseum on kantud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 29.01.2001.

Mittetulundusühing moodustati vaba algatuse alusel ning peamiseks tegevuse eesmärgiks on rajada kunstimuuseum Evald Okase loomingu koondamiseks vastavasse kunstikogusse ning kunstinäituste korraldamine. Lisaks mitmekesisele näitusetegevusele on muuseum paik, kus toimuvad klaasipäevad, workshopid ja pakutakse kvaliteetseid kunstikursuseid ning muid huvitavaid ajaveetmise võimalusi.

Tänase seisuga on Evald Okase Muuseum üks Haapsalu tähtsamatest kultuuri ja turismiobjektidest. Juba 19 aastat on muuseumi suvine näitusteprogramm elavdanud linna kultuurielu ning andnud omapoolse panuse Haapsalu kujunemisele avatud ja kõrgetasemeliseks kultuuri-, kuurordi- ja turismikeskuseks.

Muuseumi teisel korrusel välja pandud püsiekspositsioon annab ülevaate E.Okase loomingust läbi aastate, eksponeeritud on maalid, joonistused, graafika ja objektid. Evald Okase mahuka loomingulise pärandi laiemaks tutvustamiseks toimub ka püsinäituse osas igaaastaselt osaline ekspositisooni vahetus ja viimastel aastatel teemanäitused Evald Okase töödest.

2022. aasta möödus muuseumimaja rekonstrueerimise tähe all ja oleme tegelenud muuseumi kontseptsiooni uuendamisega käsikäes koos hoone projekteerimisega. Tehti esmased hoone konstruktsiooni tugevdustööd. Erakorralise aasta tõttu lükkus ehitustööde põhimaht 2023.

aastasse, mistõttu oli võimalik Karja 24 hoonet ja hoovi suvel osaliselt kasutada ja seal sai läbi viidud ka kaks kultuurisündmust- juulikuus toimus 6 noore kunstniku residentuur ja näitus “Kuidas olla okas silmas” ning augustis Kai Koppeli juubelile pühendatud klaasikunstnike rahvusvaheline workshop ja kaks näitust.

Mittetulundusühingu Evald Okase Muuseum juhatus koosneb kolmest liikmest ja nõukogu viiest liikmest. Liikmetele lepingute alusel 2022 a. tasu arvestatud ega makstud ei ole.

Aruandeperioodil oli ühingus perioodiliselt tööl 2 töötajat käsunduslepinguga ja 3 vabatahtlikku.

EVALD OKASE MUUSEUM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.