Rohkema info nägemiseks:

EAKATE SELTS SÜGISKULD MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 165; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EAKATE SELTS SÜGISKULD kohta arvamuslugu!"

EAKATE SELTS SÜGISKULD MTÜ hetkeolukord

Juba 165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Alustasime aastat oma seltsiga lauakatmise kommete õppimisest. Kevadel tutvusime vertikaalhaljastuse teemaga, Piret Growert OÜ st innustas istutama mitte ainult peenrasse vaid ka vertikaalselt. Vabatahtliku seltsilise programmiga tutvusime ka ja üks meie koosviibimisel osalenu on praeguseks aktiivselt tegev seltsilisena ning vastastikku väga rahul. Kuulasime loengut tervislikust toitumisest, vee tähtsusest. Siis saabus aeg, kus ka meie saime kududa kaitsevõrku tekstiilikunstnik

Kaire Tali juhendamisel. Augustis võtsime ette tee Kiidjärvele Ada etendusele. Külastasime

Maanteemuuseumi Varbusel. Septembris Hüüru sügislaadal olime esindatud Eakate Seltsi

NÕUKOJAGA. Meil on aja jooksul kogunenud palju, mida jagada, kuid lähtume põhimõttest vasta kui küsitakse. Nõu saab aastaringi, tuleb vaid pöörduda. Jätkasime vanavanemate päeva tähistamise traditsiooni 11.septembril koos loengulise osaga Kaia Heinleht-lt ja muusikaga Kortsutaltsutajatelt.

Käisime Keila teraapiakeskuses seminaril, kus teadmisi jagati just eakate liikumise kohta.

Porikuu festivali raames saime toetuse Nelja valla kogult ja kutsusime esinema Kene Verniku- unespetsialisti. Loengul "Las sadada, saab magada" oli saal huvilistest täis. Teadaolevalt on unehäireid paljudel. Jõuluüritusena käisime tutvumas Viimsi Artiumiga ja saime nautida kaunist jõulukontserti. Parima pagari Krista käe all õppisime kringlitegemise kergust. Liivika juhendamisel õppisime keraamikat ja tegime Sügiskulla tasse. Valmisid Sügiskulla logoga tassid, tempel ja plakat, millega esineda väliüritustel (laadal, jaanitulel).

Oli mitmeid kohtumisi sünnipäevade tähistamiseks ja plaanide pidamiseks. Panime käe külge ka külaseltsi tegemistele ja rõõmustame, et meiega on meie üritustel olnud kaasas ka nooremad pereliikmed. Küla jaanitule süütas meie seltsi vanim liige Erna. Tänulikud oleme Saue vallale jätkuva tegevustoetuse eest!

Toimus ka kolm liikumisteraapia seminari, mille rahastas KOV, kolm veel ees.

Kahjuks oli ka kurbust ja leina. Meie hulgast lahkus mitu eakat seltsi liiget ja ka seltsi asutaja ning kauaaegne juht Mai. Mai toonitas alati- kodust välja !!! Hoiame tema võetud kurssi ja lehvitame

EAKATE SELTS SÜGISKULD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.