Rohkema info nägemiseks:

ELSA ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 943; jälgijaid - 25. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELSA ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELSA ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 943 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing ELSA Estonia on asutatud 26.02.2001. ELSA Estonia on 1981. a asutatud rahvusvahelise õigusteaduse üliõpilasorganisatsioonide võrgustiku “The European Law Students’ Association“ (ELSA) Eesti haru. Meie visiooniks on õiglane maailm, kus austatakse inimõigusi ja kultuurilist mitmekesisust. Ühingu missioon on panustada juriidilisse haridusse, edendada vastastikust mõistmist ning kasvatada õigustudengite ja noorte juristide sotsiaalset vastutust.

2022/2023 aastal juhtis ELSA Estonia tegevust 7-liikmeline juhatus, mille koosseisu moodustasid president, peasekretär, marketingi asepresident, akadeemiliste tegevuste asepresident, seminaride ja konverentside asepresident Tallinnas, seminaride ja konverentside asepresident Tartus ning harjutuskohtuvõistluste asepresident.

Lisaks nendele isikutele toetas juhatust ELSA4Schools projekti direktor, kes juhtis õigusalaste loengute andmise programmi üldhariduskoolides üle terve Eesti.

Alates 2022/2023 aastast ei ole ELSA Estonial osakondasid, mistõttu viib kogu organisatsiooni tegevust ellu ainult üks juhatus, milleks on ELSA

Estonia. Lisaks juhatuse liikmetele kuulusid laiendatud juhatusse direktorid, kes abistasi juhatuse liikmeid nende töös. 2022/2023 aastal oli

ELSA Estonial 10 direktorit.

1. Seminarid ja konverentsid aastal 2022/2023 2022/2023 aastal korraldati seminaride ja konverentside valdkonnas kokku 16 üritust Tallinnas ning 14 üritust Tartus. Koostööd tehti erinevate advokaadibüroodega, prokuratuuriga, start-up ettevõttega, politseiga, ministeeriumiga, kohtutäituriga, linnavalitsusega, teiste tudengiorganisatsioonidega ning muude asutustega. Üritused toimusid nii seminari, paneeldiskussiooni, töötoa kui ka mälumängu formaadis.

2. Akadeemilised tegevused aastal 2022/2023 2022/2023 aastal korraldati akadeemiliste tegevuste valdkonnas 4 üritust, milleks olid traditsiooniline ELSA Day nii Tallinnas kui ka Tartus,

Karjäärinädal ning ELSA Estonia õppereis Tallinnasse, kus külastati kolme asutust.

3. Harjutuskohtuvõistluse valdkonna üritused aastal 2022/2023 2022/2023 aastal korraldati harjutuskohtuvõistluste valdkonnas 3 üritust, milleks olid Fairy Tale Moot Court, Kirjutuslahing ning kinoõhtu, kus vaadati õigusteemalist dokumentaalfilmi.

4. ELSA4Schools programm aastal 2022/2023

ELSA4Schools programmi eesmärk on panustada keskkooliõpilaste õigusteadlikkuse tõstmisse. Läbi interaktiivsete loengute anname neile ülevaate eelnevalt valitud teemast. Selleks aastaks oli ette valmistatud 6 teemat: juurast üldiselt, inimõigused, andmekaitse ja autoriõigused, karistusõigus, lepinguõigus ning Euroopa Liidu õigus. ELSA4Schools programmi direktorid käivad keskkoolides üle Eesti ning viivad õpilastele läbi loenguid õppeaasta vältel. Loengute kestvus on sõltuv kooli tavast ja võimalustest, kuid mitte alla 45 minuti. ELSA Estonia 2022/2023 juhatuse ametiajal anti kokku 15 loengut.

ELSA ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.