Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KARJAMAA TN 8 KORTERIÜHISTU

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 379; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KARJAMAA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KARJAMAA TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 379 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Karjamaa tn 8 korteriühistu, teise nimega: Angerja 11 KÜ, teostas 2022.aastal oma igapäevast majandustegevust majandamistasude kogumise ja oma liikmetele teenuste osutamise ning maksete vahendamise osas.

Üldkoosoleku poolt kehtestatud 2022.a. majanduskava kohaselt oli remonditasude määr 66 senti korteripinna m2 kohta kuus ning haldus- ja hooldustasude määr 56 senti korteripinna m2 kohta kuus.

Peale selle koguti sihtotstarbelisi tasusid elamu kindlustusmakseks, korteriühistu elektripaigaldise käidu tasudeks, soojussõlme hoolduse tasudeks.

Remonditasude arvelt tehti järgmist: - vahetati välja maja kütte peakraanid maksumusega 330 eurot; - maksti pikaajalise pangalaenu põhiosa makseid kokku 10 881 eurot; - maksti laenu intresse 2 351 eurot.

Sihtotstarbeliste tasude arvelt tehti väljamakseid järgmiste tööde ja teenuste eest: - elamu ja vastutuskindlustus 714 eurot; - elektripäigaldise käit 332 eurot; - soojussõlme hooldus 342 eurot.

Hooldustasude arvelt tehti väiksemamahulisi remondi- ja hooldustöid ning soetati väikevahendeid, suuremad neist olid: - I trepikoja ja prügimaja ukse fonoluku süsteemi hooldus ja remont 52 eurot; - parklakohtade joonimistööd 61 eurot; - osteti hooldusega seotud puhastusvahendeid materjale ja töövahendeid 495 eurot; - katuselt lumekoristusteenus 72 eurot; - kanalisatsiooniavarii likvideerimine 130 eurot.

Korteriomanikele vahendati 2022.a. kommunaalteenuste makseid kokku 48 295 euro eest.

Töö võlglastega on olnud järjepidev. Korteriomanikele jagatakse liikmete võlgade kohta teavet igakuiste makseteatiste pöördele trükitud infoga.

Seisuga 31.12.2022.a. oli korteriühistule lühiajaliselt võlgu 10 korteriomanikku summa 1 839 eurot.

Võlglastele arvestati maksetega viivitamise eest viivseid aasta jooksul kokku 80 eurot.

Korteriühistul lootusetuid võlglasi ei ole.

2023.a.plaanis on: - vahetada välja üks IV trepikoja kanalisatsiooni püstakutest; - maksta remonditasude arvelt pangale pikaajalise pangalaenu põhiosa ja intressi makseid.

Karjamaa tn 8 korteriühistu /Angerja 11 KÜ jätkab oma igapäevast majandamistegevust, on maksujõuline ja jätkusuutlik.

TALLINN, KARJAMAA TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.