Rohkema info nägemiseks:

MA RAY SOTSIAALABI ÜHENDUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 503; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MA RAY SOTSIAALABI kohta arvamuslugu!"

MA RAY SOTSIAALABI ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 503 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ma Ray Sotsiaalabi Ühendus MTÜ põhitegevusalaks on lastele ja nende vanematele koolituse korraldamine Montessori süsteemi järgi.

2022.aastal tegevus toimus: - Montessori keskusel aadressil Vilisuu 7, Tallinn; - lapsehoolduskeskusel aadressil Võru 11, Tallinn; - lapsehoolduskeskusel aadressil Kivila 38, Tallinn.

Olemasolevates keskuse ruumides on teostatud renoveerimistööid.

2022. aasta jooksul Ühing soetas palju uusi õppe- ning arenemismaterjale, mänguasju.

Ma Ray Sotsiaalabi Ühendus MTÜ 2021. majandusaasta tulud koosnesid vanemate tasudest õppetundide eest kogusummas 75 tuhat euro ning sihtotstarbelistest toetustest kogusummas 114 tuhat euro.

2022. majandusaasta kahjum kujunes 28944 euro. Kahju tekkis seetõttu, et Ukraina sõjapõgenike laste eest riigilt hüvitisi ei saadud, hüvitis tuli veebruaris 2023

Ma Ray Sotsiaalabi Ühendus MTÜ on töötanud keskmiselt 14 inimest. Töötasu fond moodustas 167 tuhat euro.

Ma Ray Sotsiaalabi Ühendus MTÜ juhatusele 2022. aasta jooksul mingisuguseid tasusid ei makstud.

MA RAY SOTSIAALABI ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.