Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI SCHNELLI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 395; jälgijaid - 54. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI SCHNELLI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI SCHNELLI MTÜ hetkeolukord

Juba 395 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 54 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordiklubi Schnelli peamiseks tegevusalaks on spordi edendamine laste ja noorte seas ning igakülgsete võimaluste loomine kergejõustikuga tegelemiseks.

Spordiklubi kergejõustiku treeningutes osaleb igakuiselt umbes 12 õpilast.

MTÜ Spordiklubi Schnelli tulu 2022.a. saadi õppemaksudest ja sihtfinantseerimistest. Saadud tulu kulutati treeningute läbiviimiseks, osalustasude-ja litsensitasude maksmiseks ja võistluste korraldamiseks.

Majandusaasta jooksul juhatuse liikmetele juhtimistasu ei makstud. Juhatuse liikmele. kes on MTÜ Spordiklubi Scnelli treener, Tõnu Meos tasuti laste ja noorte treenimise eest treeneri töötasu 2022.a kokku 2 167 eurot.

Spordiklubi Schnelli juhatus kinnitab oma vastutust 2022.aasta raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ning kinnitab, et: - raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud põhimõtteid, arvestusmeetodid ja hindamisalused on kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga, - raamatupidamise aastaaruanne kajastab Spordiklubi finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

Tõnu Meos

Juhatuse liige

SPORDIKLUBI SCHNELLI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.