Rohkema info nägemiseks:

PAIKUSE LIONS KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 685; jälgijaid - 16. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAIKUSE LIONS KLUBI kohta arvamuslugu!"

PAIKUSE LIONS KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

LC Paikuse asutati 2001. aastal. Tegemist on meesteklubiga, mille tegevuspiirkonnaks on Paikuse osavald Pärnu Linnas ja Sindi linn Tori

Vallas Pärnumaal. 2023.aasta kevadel lõppes LC Paikuse Klubil 22. tegutsemisaasta, mis on olnud piisavalt pikk aeg traditsioonide tekkeks, millele oleme oma tegevuse rajanud. Meie klubi majandusaasta algab eelmise kalendriaasta 01.juulil ja kestab järgmise kalendriaasta 30.juunini.

Viimastel aastatel on klubi tegevusse kaasatud klubiliikmete leedid-abikaasad ja kaaslased, mis on tunduvalt elavdanud klubi üritusi.

Toetuste ja abi jagamisel oleme seadnud järgmised prioriteedid: 1. motiveeritud ja andekad lapsed ning noored; 2. õnnetustes kannatada saanud suurpered; 3. piirkonnas vähekindlustatud, kuid tegusad ja teadmistele orienteeritud lastega perede toetamine ; 4. annetamine MTÜ-dele, kes tegelevad rasketesse haigustesse sattunud isikute ja nende perekondade aitamisega (sh.Vähiravifond Kingitud

Elu).

5. annetused üleriigilistest ja rahvusvahelistele heategevusprojektidele koos piirkonna teiste klubidega (näiteks annetus rahvusvahelisse fondi

LCIF 5 eurot klubi liikme kohta).

6. Uue prioriteedina on sõjas vaevleva Ukraina abistamine (sõjapõgenikud, generaatorid elektrienergia tootmiseks). Sõja alguspäevil annetasime põgenike aitamiseks 1000 eurot ja eelmisel majandusaastal 300 eurot generaatorite soetamiseks

Üleeelmisel majandusaastal avaldas meie klubi tegevusele mõju ülemaailmne koroona pandeemia nii 2020. ja 2021 aastal , mille tõttu tuli oma plaane korrigeerida . Viimasel 2022/23 hooajal oli plaan rohkem kodukandis ennast nähtavamaks muuta ja koos kogukonnaga liikuda uude, kaitstud maailma, andes selleks ka meie klubi omapoolne panus.

Selleks näiteks: 1.Osalesime kodukohvikute päeval 2022.aasta juulis, et teenida tulu heategevuseks, millest annetasime 500 eurot vähiravifondile Kingitud Elu .

Samas korraldasime laste joonistusvõistluse "Minu Paikuse" koos väikeste auhindadega.

Samuti teenisime tulu 2023.a. kevadisel Sindi Muusikakooli kontserdil, mille annetasime samale koolile muusikainstrumendi ostuks.

2.Jätkasime 2015.aastal juurutatud Sindi-Paikuse piirkonna "Noore talendi toetuse" projekti ning pidasime meeles üht tublimat Paikuse Põhikooli ja Sindi Gümnaasiumi lõpetajat.

3.Jätkasime Sindis jõulupiparkookide valmistamist ning seekord 2022.aastal kingiti need jõuludeks Ukraina sõjapõgenike lastele Paikusel ja

Sindis, kusjuures Paikusel toimub neile lastele abivalla juhtkonna abiga väike jõulupidu.

4.Sügisel, hooaja algul, korraldasime juhtimiskoolituse klubi uuele juhatusele juhtimiskonsultandist klubi liikme eestvedamisel arutades edasisi eesmärke , väljakutseid ning leidsime võimaliku klubi moto -"Meil on hea olla kui head teha" 5. Oleme kohtunud Kaitseliidu Pärnumaa maleva pealikuga, et tutvuda nende tegemistega ja leida seal võimalik oma klubi panus. Kevadel käisime ka Pärnu Lennujaamas tutvudes selle tegevusega. Toimus klubiõhtu Pärnumaa Arenduskeskuses - teemaks oli kliimamuutustega kohanemine. Probleeme tutvustas TÜ Pärnu kolledzi roheprofessor Antti Roose, kes on Pärnumaa kliimakava autor. .

6.Traditsiooniks on saanud külastada Pärnu Linnas ja Pärnumaal nimekaid ja tunnustatud ettevõtteid. Tutvusime maakonna parima ettevõttega

Oshino Electronics Estonia.

7.Kuna meie klubi tegevus toimub põhiliselt Paikuse osavalla ja Sindi Linna territooriumil, siis kohtusime Paikuse osavalla juhtidega Seljametsas ja Tori valla juhtidega Sindis, et süveneda kogukonna probleemidesse.

8.Veebruaris toimus klubi liikme veli Aare eestvedamisel Lions Klubide 2.regiooni päev ja piirkonna juhatuse laiendatud koosolek, kus esitati veli

Aare Eesti lions piirkonna 2.asekuberneri kandidaadiks 2023/24 hooajaks.

9.Käesoleval aastal oleme paigaldanud ka meie traditsioonilisi maakividest ja puidust katteplaadiga pinke ning organiseerinud metsaistutustalgud.

10.Kahjuks oli ka väga kurb sündmus - meie hulgast lahkus armastatud kaaslane, kahekordne president veli Guido, keda oli klubi täies koosseisus ära saatmas.

11.Kohtudes Paikuse osavalla juhtidega sündis uus traditsioon - I advendi tähistamine Paikusel, mis õnnestus hästi ja ettevalmistused käivad ka 2023.aasta 03.detsembri ürituseks , mida on toetanud ka Pärnu Linnavalitsus 500 euroga.

12.Klubi liikmed on käinud koos teatris, tähistanud ka uut veini aastat, käinud Lilleballil, tähistanud klubi sünnipäeva koos oksjoniga ning hooaeg lõppes matkaga Soomaale, kus tutvuti UNESCO väärtustega.

Ka uuel majandusaastal jätkub aktiivne tegevus. Oleme juba osalenud Paikuse kohvikute päeval ja Reiu jõe suurüritusel "Meelte videvik" tulu teenimiseks heategevuseks, külastanud Pärnu Riigimaja tutvumaks piirkonna arengukava. Hetkel on klubil 21 liiget.

PAIKUSE LIONS KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.