Rohkema info nägemiseks:

LIONS KLUBI VALGA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 379; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LIONS KLUBI VALGA kohta arvamuslugu!"

LIONS KLUBI VALGA MTÜ hetkeolukord

Juba 379 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Lions Klubi Valga on füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, ühendades sõpruse, seltsimehelikkuse ja üksteise mõistmise vaimus aktiivseid inimesi heategevusalase töö korraldamiseks ühiskonna hüvanguks. Lions Klubi Valga nimekirjas on 16 liiget seisuga 30.06.2023.

Traditsiooniliselt osaleti Liivimaa Mihklilaadal ja Valga linnapäevade laadal heategevusliku loteriiga koos Lionss Klubiga Säde, et mitte olla konkurentideks vaid partneriteka. Loteriiga laekunud rahaga korraldati Valga ja Taheva asenduskodude lastele vastlapäev Lüllemäe

Spordikeskuses ja toetati laste vaimse tervise konverentsi „Ennetada, märgata ja sekkuda” läbiviimist 2022 novembris. Oldi abiks Triatlon Valga läbiviimisel, osaleti Lions Klubi Valga Säde 2 sünnipäevapeol ja lionspiirkonna galal ning heategevuslikel teatrietendustel.

LIONS KLUBI VALGA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.