Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, JÄRVEOTSA TEE 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 413; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, JÄRVEOTSA TEE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, JÄRVEOTSA TEE 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 413 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Järveotsa tee 7 kanti äriregistrisse 31. augustil 2001. a.

KÜ Järveotsa tee 7 tegevusala EMTAK-i järgi on 68321 (hoonete haldus).

Korteriühistu Järveotsa tee 7 alustas iseseisvat majandustegevust alates aprillist 2002. a. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja kaitsmine.

Ühistu majanduskava sai põhilises mahus täidetud. Osades positsioonides tulemused veidi erinesid kavandatust

Aruandeaasta põhimajandustegevuse tulud olid 23937 ja kulud 24363 eurot. Puudujääk 282 eurot tekkis erinevatel põhjustel. Esimene: õigusabikulude hüvitamine mõnedele ühistu liikmetele summas 2808,32 eurot, mis oli majanduskavas planeeritud.

Teine: õigusabi- ja kohtukulud ühistu suurvõlglase vastu summas 1180,16 eurot. Õigusabikud on ühistule hüvitatud aruande esitamise ajaks.

Kolmas: Õigusabikulud summas 1312,92 eurot kohtuvaidluses kindlustusfirmaga ühistu seisukohalt ebaõiglase kindlustuskompensatsiooni nõudes ühe veeavarii tagajärjel.

Ühistul oli ka teisi kindlustusjuhtumitega seotud kulusid, mille ainult osaliselt kompenseeris ühistu kindlustusfirma. Ühistu oli sunnitud usalduse kaotamise tõttu vahetama kindlustusfirmat. Osa eelmise aasta kindlustushüvitisi makstakse ühistule välja 2023.a. kevad-suvel.

Kokku olid ühistu õigusabi- ja kohtuotsustega määratud kulud 6685,75 eurot, millest ühistu sai tagasi 580,35 eurot.

Laenu tagasimakse kulud olid prognoositud mahus. Laenuintresse tasuti kavandatust vähem.

Majanduskavas kavandatud reservakpitali suurendamine kuni 10 000 euroni sai põhilises osas täidetud. Viimane ühistu liikmete sissemakse reservkapitali jäi uue majandusaasta algusesse.

Remonditööde suuremad kulud olid järgmised: 1, Väikeremondid ustele, liftidele, elektrisüsteemile, trepikodadele - 599,12 2. Uued võreuksed katusele, uus järelmaksuga aken ühele korterile - 2369,67 3. Katusekatte kohtremondid, ventilatsiooni väljatõmbeseadmed - 9375,60 4. Torustiku remondid - 1482,88 5. Veeavariide kahjuhüvitised, ekspertiis - 3240,37

Korteritele vahendatud remonditööde ja tasutud kahjunõuete osas saadi korteritelt ja kindlustuselt remondifondi tagasi makseid 1651,04 eurot.

Korteriühistu tööd korraldas juhatus. Juhatus koosnes 3 liikmest. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud. Ühistu juhtimisse on kaasatud lepinguline haldusfirma.

Korteriühistul oli 7 kuud töölepingu alusel 1 töötaja koristaja kohal, kelle palgakulud koos maksudega olid 3439 eurot. Alates augustist 2022 sõlmis ühistu lepingu spetsialiseerunud koristusfirmaga. Haldus- ja hoolduskulud jäid kavandatud tasemele.

Uuel majandusaastal ühistu juhtimisel ja majandamisel pannakse põhirõhk ühistu liikmete vastutusele kaasomandi korrashoiu eest.

Omavoliliste ümberehituste kontrollimise tulemusel nõuame nende ümberehituste projektijärgset taastamist või ametlikku legaliseerimist seadust rikkunud omanike kulul.

Õigusabikulude kohta hakkame pidama eraldi arvestust. Pikemaajalises remondikavas on ette nähtud veetorustiku renoveerimisega alustamine.

TALLINN, JÄRVEOTSA TEE 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.