Rohkema info nägemiseks:

PLOKKFLÖÖDIÜHING ERTA-ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 483; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PLOKKFLÖÖDIÜHING ERTA-ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

PLOKKFLÖÖDIÜHING ERTA-ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 483 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Plokkflöödiühing ERTA Estonia on asutatud 2001. aastal.

Ühingu eesmärgiks plokkflöödimuusika populariseerimine, mängijate vaheliste kontaktide tugevdamine, õpetajate täienduskoolituste ja erinevate kontsetide korraldamine, rahvusvahelise koostöö arendamine ja muu plokkflöödialase tegevuse koordineerimine.

2021. ja 2022. majandusaasta tulud koosnesid liikmemaksudest, tulust plokkflöödilaagri korraldamisest ja Eesti Kultuurkapitali ning Eesti

Muusikakoolide Liidu projektitoetustest.

Majandusaastal põhikohaga töötajaid ei olnud. Võlaõiguslike lepingute alusel tasuti töötasu 1 651 EUR (2021: 3 300 EUR), millele lisandusid sotsiaalmaksud 558 EUR (2021: 1 115 EUR). Juhatuse liikmete töö ei olnud tasustatud.

PLOKKFLÖÖDIÜHING ERTA-ESTONIA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.