Rohkema info nägemiseks:

TARTU INTERNATIONAL SCHOOL MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 586; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU INTERNATIONAL SCHOOL kohta arvamuslugu!"

TARTU INTERNATIONAL SCHOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 586 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Tartu International School tegevusaruanne 2022-2023

Mittetulundusühing Tartu International School alustas tegevust 2001. aasta novembris. Ühingu tegevuse eesmärkideks on: põhiharidust andva erakooli ja lasteaia pidamine; muu haridus- või huvitegevuse korraldamine; võõrkeelse hariduse pakkumine ja õppematerjalide koostamine.

Seisuga 30. juuni 2023 seisuga on ühingul 5 liiget.

Juhtimine

Mittetulundusühing Tartu International School kõrgeimaks otsustajaks on liikmete üldkoosolek. Üldkoosolek valib ühingu juhatuse, kinnitab majandusaasta aruande; võtab vastu, muudab ja täiendab ühingu põhikirja ning teeb otsuseid muudes küsimustes, mis ühingu põhikirja või seadusega kuuluvad üldkoosoleku pädevusse. Üldkoosolek kogunes majandusaasta jooksul kaks korda. Üldkoosolekute vahelisel ajal juhib ühingu tegevust juhatus. Ühingu juhatuses on põhikirja järgi 1-5 liiget.

Ühingu tegevus aruandeperioodil

Ühingu tegevuse aluseks on ühingu põhikiri ja arengueesmärgid aastateks 2023 - 2026. Ühingu eesmärgiks on ingliskeelse rahvusvahelist eraharidust pakkuva lasteaed-põhikooli Tartu Rahvusvaheline Kool pidamine ja arendamine.

Eesmärkide saavutamiseks olulisemad otsused ja tegevused aruandeperioodil: (cid:127) Tartu Rahvusvahelise Kooli ja Tartu Rahvusvahelise Lasteaia liitmine lasteaed-põhikooliks Tartu Rahvusvaheline Kool alates 1. septembrist 2022; (cid:127) uue arengukava koostamine ja kinnitamine juulis 2023; (cid:127) lasteaed-põhikooli ühise juhtimisstruktuuri loomine kooli ja lasteaia ühise õppejuhi määramise näol; (cid:127) pandeemiast ja Ukraina sõjast tingitud ebastabiilsuse tagajärgedega tegelemine (õpilaste arvu langus õppeaastatel 2020/2021 ja 2021/2022 ning sellest tulenev ühingu majanduslik olukord); (cid:127) kooli ja lasteaia majanduslike näitajate analüüsimine ja õppemaksude vastavusse viimine õppekoha maksumuse kasvuga kiire inflatsiooni ja õpetajate palgatõusu tingimustes; (cid:127) õppemaksu soodustuste pakkumise süsteemi muutmine vajaduspõhiseks.

Mittetulundusühing teeb koostööd Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeeriumiga, rahvusvahelist tööjõudu värbavate ettevõtetega, kohalike omavalitsusorganite, ühiskondlike organisatsioonide ja liikumistega.

Tartu Rahvusvahelise Kooli tegevus

Õppeasutus asub koolihoones aadressiga Juhan Liivi 2d, Tartu.

2022. a 1. septembri seisuga õppis põhikoolis 87 õpilast ja lasteaias 35 last. Kooli pedagoogiline personal koosnes direktorist (1,0 töökohta), IB õppe koordinaator-õppejuhist (1,0 töökohta), lasteaia õppejuhist (0,75 ametikohta) ja 19 osa- ja täiskoormusega õpetajast (kokku 13 töökohta).

Lisaks sellele töötas koolis toidukäitleja (0,75 töökohta), majapidaja (1 ametikohta) ning abiõpetaja (1 töökohta). Lasteaia personal koosnes 3 õpetajast (kokku 3,0 töökohta) ja 3 abiõpetajast (2,5 töökohta). Lisaks põhi- ja alushariduse pakkumisele korraldas Tartu Rahvusvaheline Kool õppekava toetavaid üritusi ja projekte, koolis töötavad huvialaringid ning pikapäevarühm. Võrreldes 2021./2022. õppeaastaga tõusis koolis õppivate õpilaste arv 33%.

TARTU INTERNATIONAL SCHOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.