Rohkema info nägemiseks:

TEESOO LASKURKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 536; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TEESOO LASKURKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

TEESOO LASKURKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Teesoo Laskurklubi on asutatud laskespordi arendamise, jahindusliku ja kalandusliku turismi arendamise eesmärgil. Teesoo kompleksis on välja ehitatud euroopa tasemel jooksva põdra ja jooksva metssea siluettidega rada, on olemas kaheksa rajaga seisvate siluettide laskmise rada.

Haavlilaskuritele on avatud sportingu rada.

Ühingu tegevusest aruandeaastal

Aruandeaasta tegevus toimus ühingu põhieesmärkide täitmiseks. 2022. aastal korraldati jahialased laskekatsed, toimus jahitunnistuste taotlevatele isikutele koolitus, mille praktikum toimus ühingu lasketiirus. Ettevõtlustulu moodustus ürituste korraldusteenustest.

Ühingu juhatuses muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse töid lasketiiru kaasajastamisega laskespordi arendamise eesmärgil. 2023. aastal plaanib juhtkond läbi reklaamide suurendada käivet pakkudes ööbimisvõimalust, saunamaja renti ning muid vaba aja veetmise võimalusi.

Juhatuse hinnangul on tegemist jätkuvalt tegutseva ühinguga.

TEESOO LASKURKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.