Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA REUMASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 237; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA REUMASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÄRVA REUMASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 237 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Järva Reumaselts ( edaspidi Selts ) on asutatud 24. novembril 2001.a...Selts on eraõiguslik juriidiline isik, mille liikmeteks on Seltsi põhikirja tunnistavad ja tegevust toetavad füüsilised isikud.

Seltsi iseloomustus

Missioon - vabatahtlik tervise edendamine

Sihtgrupp - Järvamaa elanikud, luu - liigesehaiged, nende pered

Eesmärk - luu- ja liigesehaigete parem toimetulek, tervisliku eluviisi tutvustamine ja haiguste preventatsioon

Visioon - arvestatav koostööpartner kõigile tervist edendavatele asutustele, organisatsioonidele ja perearstidele

Väärtused - hea valitsemise alused,näiteks. läbipaistvus,vastutustundlikkus, avatus, konsensus, õiguspärasus, eetilisus

Juhtimine - kolmeliikmeline juhatus

Ressursid - põhikirjalise tegevusega seotud projektid, tasuliste teenuste osutamine ja tasuliste ürituste korraldamine, annetused, toetused, liikmemaksud, vabatahtlik töö

Tegevuse alus - puuetega inimestele võrdsete võimaluste loomise standardreeglid, Järvamaa ja Paide linna terviseprofiilid,

Eesti Reumaliidu prioriteedid ja soovitused

Esmatähtsad ülesanded - üldsuse reumaalane teavitustöö, avaliku arvamuse kujundamine, üksikliikme ja Seltsi huvide seismine, üldsuse teavitamine luu- ja liigesehaigete erivajadustest, osalemine maakondlikus tervisedendustöös

Koostööpartnerid - Järva Diabeetikute Selts, reumaarstid ,- õed,Järvamaa Pensionäride Koondis, reumaühingud Tallinnas,

Viljandis , Tartus, Raplas

Seltsi kuuluvus - Järvamaa Puuetega Inimeste Koda

Tegevusvormid - tervisekonverentsid, - foorumid, temaatilised loengud, kohtumised 2021.a. läbiviidud üritused

Selts keskendus luu- ja liigesehaiguste ning terviseriskide tutvustamisele, haiguste preventatsioonile ja toimetulekule.

Koostöös Järva Diabeetikute Seltsiga osaleti 2 terviseüritusel , mis toimusid Paides ja Olustveres .

Terviseüritustel mõõdeti tervist, näitusmüükidega osalesid firmad, lektorid nõustasid soovijaid individuaalselt.

Selts töötas. HMN projektiga " Reumaatilise haige iseseisev toimetulek " , tegevusplaanis oli 3 erinevat terviseüritust. Covid-19 pandeemiast tingituna ei täidetud tegevusplaani. Nakatumise oht oli suur ja riigi poolt olid kehtestatud keelavad meetmed.

Seltsis toimus üks üldkoosolek ja üks juhatuse koosolek. Kiiret lahendust nõudvaid küsimusi arutatati jooksvalt telefoni teel. Juhatuse koosseis vajab uuendamist . Seltsil on vabatahtlikest koosnev aktiiv. Muret teeb aktiivi vananemine , nende tervise halvenemine, tüdimus ja seltsi sisulisest tööst kõrvalejäämine. Uusi vabatahtlikke on leida väga raske. Noorte kaasamine on õnnestunud üksnes üksikute tegevuste läbiviimisel ja lühiajaliselt.

Seltsile on suureks abiks olnud kohalik ajaleht Järva Teataja, Paide Linnaleht, Kesk - Eesti TRE Raadio reklaami ja pressiteadete avaldamisel, samuti terviseteemaliste artiklite ja intervjuude avaldamisel.

Selts jätkab oma tavapärast tegevust. 2023.a. HMN jätkuprojektiga " Reumaatilise haige toimetulek " .. Ette on nähtud korraldada 1 terviseüritus.Peale selle koostöös diabeetikute seltsiga tervisepäev , mis keskendub tervise kolmandale sambale - vaimsele tervisele ja küsimusele, kes vastutab tervise eest, mida annaks ära teha inimesel endal, perekonnal, kogukonnal ja riigil.

JÄRVA REUMASELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.