Rohkema info nägemiseks:

EESTI ERAÜLDHARIDUSKOOLIDE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 617; jälgijaid - 26. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI ERAÜLDHARIDUSKOOLIDE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

EESTI ERAÜLDHARIDUSKOOLIDE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 617 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

MTÜ Eesti Eraüldhariduskoolide Ühendus on asutatud 23. oktoobril 2001. aastal eraüldhariduskoolide koostöö arendamiseks ja ühiste huvide realiseerimiseks. Ühenduse tegevuse peamisteks eesmärkideks on Eestis asuvate eraüldhariduskoolide ühiste huvide kaitsmine ja esindamine ning ühistegevuse arendamine.

Tegevuse ülevaade

MTÜ Eesti Eraüldhariduskoolide Ühendus alustas aktiivset tegevust 2002. aasta jaanuaris. Eelmise aruandeperioodi lõpuks oli ühingul 22 liiget, aruandeperioodi jooksul uusi liikmeid ei lisandunud ja olemasolevatest liikmetest keegi ei lahkunud.

Aruandeaastal tulud puudusid. Aruandeperioodi kulud kokku olid 30 eurot, mis sisaldas veebidomeenide haldamise tasu. Aruandeaasta tulem oli -30 eurot, mis kaetakse eelnevate perioodide akumuleerunud tulemi arvelt. Majandusaasta lõpu seisuga hankijatele tasumata arveid, ettemakseid ja nõudeid ei olnud.

Järgmise perioodi tegevuskava 2023.aastal jätkatakse MTÜ põhikirjajärgset tegevust. Selleks on plaanis suurendada ühenduse liikmete arvu, parandada koostööd liikmete ja partnerorganisatsioonide vahel ning olla aktiivne haridusvaldkonna probleemide lahendamisel.

Muud valdkonnad

Klubi juhtis üldkoosoleku poolt valitud 6-liikmeline juhatus, juhatuse tööd korraldas juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele nende tegevuse eest tasu ei makstud. 2022.a. puudusid ühendusel palgalised töötajad ja töötasusid välja makstud ei ole.

EESTI ERAÜLDHARIDUSKOOLIDE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.