Rohkema info nägemiseks:

VARDI METSAÜHISTU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1109; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VARDI METSAÜHISTU MTÜ kohta arvamuslugu!"

VARDI METSAÜHISTU MTÜ hetkeolukord

Juba 1109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vardi Metsaühistu liikmeskond suurenes aastaga 41 liikme võrra ja seisuga 31.12.2022 kuulus metsaühistusse 753 metsaomanikku (juriidilisi isikuid 44 ja füüsilisi isikuid 709), kelle omandisse kuulub kokku ca 20 960 ha metsamaad.

Keskmine liikmete metsamaa suurus eraisikutel on ca 17 ha ja juriidilistel isikutel ca 203 ha.

Vardi Metsaühistul on avatud kontor Raplas ja Riisiperes, metsaomanikel on kohtumisteks vajalik eelnevalt aeg kokku leppida. Metsaühistu teenuste ja tegevuste kohta edastame infot www.vardi.ee kodulehe, e-kirjadega ja telefonitsi. Igapäevaselt oli metsaühistul palgal kaks töötajat - tegevjuht Märt Linnamägi ja metsakonsulent Tiit Leenurm. Metsa uuendustöid korraldab teenustööna metsakasvatusspetsialist Janek Akkatus (Saidem OÜ). Raielepingute ja metsamaterjali ning hakkepuidu aktide dokumenteerimist teostab käsunduslepingu alusel Karin Lehtme (Vestex

Group OÜ). Raamatupidamisteenust osutab käsunduslepingu alusel Katri Vahenurm (KAVA Finants OÜ).

Juhatuse liikmetena jätkasid Taavi Ehrpais, Agur Paisu, Jürgen Kusmin, Karina Riive ja Tiit Leenurm. Metsaühistu revidendina jätkab Andrus

Tordt. Järgmine korraline juhatuse liikmete ja revidendi valimine toimuks 2024.a. üldkoosolekul. 2022.aastal toimus kaks juhatuse koosolekut 28.

märtsil ja 7. novembril.

Teostasime raietöid 68 liikme metsas ja võõrandati kokku ca 31 400 tm metsamaterjali. Korraldati 2 kasvava metsa raieõiguse enampakkumist raiemahuga ca 2 600 tm. Korraldati metsauuendamistöid ca 400 hektaril ja metsa istutati ca 400 000 metsataime. Korraldati metsaomanikele 2 praktilist õppepäeva ning samuti viidi läbi 2 õuesõppepäeva koolilastele. 2022.a. sai metsaühistu SA Erametsakeskuse kaudu igapäevaste tegevuskulude katteks toetust ca 49 700 €. Vardi Metsaühistu vahendas metsaomanikele maaeluarengukava ja siseriiklikke toetusi kokku ca 108 000 euro eest.

Ühistu liikmed võtsid osa 17.septembril toimunud Metsarahvapäeval ja ootasid avatud metsapäeva raames endale külla kõiki huvilis, et tutvustada väikemetsaomaniku tegevust oma metsa majandamisel. 2022.a. üleriigilisel parima metsamajandaja konkursil jäi metsaühistu poolt esitatud kandidaat Eve Reose jagama tublit II-III kohta.

Vardi Metsaühistu kuulub üleriigilisse erametsaomanike esindusorganisatsiooni Eesti Erametsaliit (www.erametsaliit.ee). Erametsaliit kaitseb oma liikmete huve, et võimaldada tegevusvabadust metsade kestlikul majandamisel. Lisaks regionaalsetele eesmärkidele annab Eesti

Erametsaliit oma panuse ka rahvusvaheliste metsaomanike organisatsioonide töösse.

Alates 2014 aastast teeme igapäevast koostööd metsamaterjali turustamisel Tulundusühistu Eesti Puidumüügikeskusega (www.timbertrade.ee), milles omame ka väikest osalust. Tulundusühistu eesmärgiks on olla metsaühistutele ühtseks müügikanaliks, et läbi suuremate koguste ja pikaajalisemate lepingute saada metsaühistu liikmete poolt ülestöötatud puidule parim hind.

Eesmärk on 2023.a. jätkata liikmetele võrreldes eelnevate aastatega vähemalt samas mahus nõustamisteenust ja raietööde, metsa uuendustööde teenuse pakkumist. Aidata kõikidel soovijatel taodelda metsanduslikke toetusi ning hoida avatud esinduskontor Rapla linnas aadressil Tallinna mnt 22 (IV korrus).

Märt Linnamägi

Tegevjuht

Vardi Metsaühistu

VARDI METSAÜHISTU MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.