Rohkema info nägemiseks:

VALGERANNA GOLFIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 720; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGERANNA GOLFIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

VALGERANNA GOLFIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 720 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Klubi tegevuse eesmärkideks on klubilise tegevuse korraldamine ja golfi propageerimine ning arendamine.

Eesmärkide saavutamiseks tegeleb klubi golfi mängimise võimaluste loomise ja võistluste korraldamisega, klubi liikmetele vaba aja veetmise ja puhkamise võimaluste loomise ja klubile järelkasvu koolitamise korraldamisega.

Klubi

Valgeranna Golfiklubi (VGK) juhatus tegutses 2022.a. alljärgnevas koosseisus:

Peeter Prisk – president, Margit Sipelgas – finants, Viljar Kõiva – sekretär, väljaku esindaja, Piret Ojandu – naiste kapten, Toomas Teekel – klubi kapten, Siim Suursild – noorte töö, järelkasv, Toomas Ollesk - meedia.

2022.a. aastal liitus klubiga 22 uut liiget, lahkus 20 liiget. Seisuga 31.12.2022.a. on Valgeranna GK-l 281 liiget ja 30 kandidaatliiget.

Klubiliikmete HCP arvestust peab Viljar Kõiva. Eesti Golfiliidus (EGL) esindab Valgeranna GK president.

Golfi mängimine ja võistluste korraldamine

Ametlik võistlushooaeg algas 16.04.2022 ja lõppes 08. oktoobril lõpuvõistlusega. Tänu soojale sügisele jätkus hooaeg võistlustega novembrini, 12.11.2022, mil peeti viimane võistlus: Mardipäeva Mulligani Mäng. Valgeranna golfiväljakul toimus kokku 19 võistlust ja läbi hooaja kolmapäevaku-, esmaspäevaku- ja HCP rajamängu sari, naiste/ meeste sektsiooni üritused ning noortesarja võistlused.

Toimusid Pärnumaa meistrivõistlused, klubi meistrivõistlused ning palju teisi võistlusi erinevates formaatides (2-he päevane juustumaraton, greencardi MV kõigile suvel koolituse läbinutele ja mitmed punktimängu võistlused).

Hooaja treeneriteks oli Taavi Viirpalu ja Laura-Liisa Lilleleht, kes tegelesid golfioskuste arendamise ja noorte tööga. Koolituse raames toimusid hooaja jooksul mitmed WBG Noortesarja võistlused ja kõigil klubi noortel oli võimalus osaleda Eesti Golfikooli noortesarja osavõistlustel erinevatel Eesti golfi väljakutel.

Vaba aja veetmine ja ühisüritused

Septembrikuus külastasime klubiga väljapool Eestit, Tsehhis Praha lähedal asuvaid golfiväljakuid.

Traditsiooniliselt toimus jaanipäeva paiku võistlus Valgeranna Valged Ööd.

Naiste kapteni juhtimisel tegutses aktiivselt naistesektsioon, mille liikmed nautisid meeldejäävaid üritusi, mida jätkus kogu hooajale.

Seekord sõpruskohtumine Saaremaa väljakul kolme klubi võistlusel Otepää-, Valgeranna- ja Saaremaa Golfiklubiga, kus Valgeranna Golfiklubi, ainult 27 klubiliikme osalusega, saavutas viimase: kolmanda koha.

Korraldasime Pärnu Rannahotelli restoranis klubi liikmetele suurejoonelise, juubeliaastale väärilise, hooaja lõpuürituse.

Klubi majandamine

Klubi üldkoosolek kinnitas 2022.a. liikmemaksu suuruseks 100 eurot, noored kuni 16.a. 0 eurot ning juuniorid 17.-21. a. 15 eurot.

Sisseastumismaks alates 2022. aastast puudub.

Kokku moodustasid klubi tulud 27 580 eurot, millest laekus sisseastumismaksude ja liikmemaksudena 20 950 eurot, muude tuludena võistluste osavõtutasu 3 625 eurot, muu tulu 2 064 eurot, intressitulu 1 euro ja toetusena noortele Eesti Golfi Liit poolt 140 eurot, Pärnumaa Spordiliit- lt 800 eurot Pärnumaa MV korraldamiseks.

Klubi kulud kokku olid 29 034 eurot .

Suurimad kulud olid EGL-le ja Pärnumaa Spordiliidule liikmemaks 9 635 eurot, ühisürituste ja võistluste korraldamisega seotud kulud 3 671 eurot, klubi esindamise kulud MV- l 6 069 eurot, noortegolfiga seotud kulud 433 eurot, ühisürituse kulud 5 171 eurot ja muud majandamise kulud 964 eurot.

Aruandeaastal Valgeranna GK juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Põhikohaga personali ei palgatud, lepingulisi töötasusid maksti koos maksudega 3 091 eurot.

Klubi lõpetas aasta negatiivse tulemiga -1 454 eurot. Klubi netovara seisuga 31.12.2022.a. moodustas 7 934 eurot.

Järgmise aasta tegevus 2023.a. on plaanis jätkata samade tegevustega. Paigas on 2023.a võistluste ja ürituste osaline kalenderplaan.

Seoses sooviga suurendada klubiliikmete arvu, soovime pöörata eraldi suuremat tähelepanu golfioskuste arendamisele ja noorte treeningrühmade tegevusele. Uuel hooajal jätkame kolmapäeva- ja esmaspäevakusarja, naistesarja, HCP rajamängu. Propageerime golfi, kui meeldivat harrastust.

Peeter Prisk

Valgeranna GK president

VALGERANNA GOLFIKLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.