Rohkema info nägemiseks:

FLAMENKOTANTSUSTUUDIO DUENDE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 122; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta FLAMENKOTANTSUSTUUDIO DUENDE MTÜ kohta arvamuslugu!"

FLAMENKOTANTSUSTUUDIO DUENDE MTÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Flamenkotantsustuudio Duende alustas tegevust augustis 2002. aastal.

MTÜ Flamenkotantsustuudio Duende / edaspidi Stuudio / eesmärgiks on tantsualane koolitus, õpitubade ehk workshop`ide, kursuste ja laagrite korraldamine, samuti esinemiskostüümide ja muude tegevuseks vajalike esemete õmblemine või rentimine.

Stuudios tehti aruandeaastal järgnevaid töid : 1. anti flamenko-ja kõhutantsualast koolitust üheksale tantsurühmale 2. õpetati õmblema ja juurdelõikama esinemiskostüüme 3. valmistati ette täispikk etendus ERM-i majas „Primavera 16“ (mai 2022).

4. võeti osa festivalidest, laagritest ja kontserditest

Majandusaastal 2022 töötas stuudios palgatöölistena kunstiline juht.

Tööjõukulu moodustas kokku 10 500 EUR-t (koos maksudega)

Tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul samal tegevusalal.

FLAMENKOTANTSUSTUUDIO DUENDE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.