Rohkema info nägemiseks:

KOHTLA-JÄRVE LIONS-KLUBI MTÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 263; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOHTLA-JÄRVE LIONS-KLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOHTLA-JÄRVE LIONS-KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 263 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kohtla-Järve LIONS-KLUBI on kasumit mittetaotlev organisatsioon, mis on äriregistris registreeritud 03.09.2002 aastal.

Asutajaliikmeid oli 23. 2022-2023 tegevusaastal vähenes klubi liikmete arv kahe võrra, tegevusaasta lõpus oli klubil 16 liiget.

Klubi eesmärkideks on: (cid:127) luua ja arendada vastastikust arusaamist inimeste vahel kogu maailmas; (cid:127) kaasa aidata heale valitsemisele ja kodanikeõiguste tagamise põhimõtetele; (cid:127) tunda aktiivset huvi riigi kodanike kultuuri, sotsiaalsfääri ja moraali vastu; (cid:127) liita inimesi ja klubisid sõpruse ja üksteisemõistmise vaimus; (cid:127) luua võimalusi keskusteluks kõigis avalikkust huvitavates asjades; (cid:127) ergutada tegutsemishimulisi inimesi tööle ühiskonna hüvanguks; (cid:127) abistada eelkõige Kohtla-Järve linna elanikke sotsiaal-, terviseabi-, elukondlike jt. projektide elluviimisel.

Aruandeperioodil toimus 9 üldkoosolekut.

Heategevusest: heategevuseks kasutasime eelnevatel perioodidel kogunenud vahendeid: (cid:127) aitasime Ukraina põgenikke esmatarbekaupadega ning korraldasime Ukraina lastele jõulupeo; (cid:127) aitasime AS Helmes annetatud toidunõusid jagada, sh Ahtme kodutute varjupaigale ja Kohtla-Järve sotsiaalmajale; (cid:127) aitasime SOS lastekülast elluastunul korterit sisustada, ostes ja paigaldades omalt poolt 604 euro eest sisustust; (cid:127) traditsiooniliselt korraldasime rahuplakatite näitust.

KOHTLA-JÄRVE LIONS-KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.