Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOORTEÜHENDUSTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1323; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOORTEÜHENDUSTE LIIT kohta arvamuslugu!"

Euroopa Nõukogu (CLRAE) noordelegaat 2024. aastal on Henrik Harjus

Eestit esindab Euroopa Nõukogu Kohalike ja Piirkondlike Omavalitsuste Kongressi noordelegaadina 2024. aastal Henrik Harjus. Uurisime Henrikult, miks ta noordelegaadi postsioonile kandideeris ning millised on tema ootused ja eesmärgid noordelegaadi positsioonil tegutsemiseks. Kes sa oled ja millega igapäevaselt tegeled? Olen Henrik Harjus ning õpin hetkel Miina Härma Gümnaasiumis. Mind on alati poliitika huvitanud, mistõttu üritan ma […] The post Euroopa Nõukogu (CLRAE) noordelegaat 2024. aastal on Henrik Harjus first appeared on EESTI NOORTEÜHENDUSTE LIIT.

Loe algallikast enl.ee

Dropdown

kõik artiklid

Uus Eesti ÜRO noordelegaat on Riin Suuster

Uus Eesti ÜRO noordelegaat on Riin Suuster Eesti Noorteühenduste Liidu ja välisministeeriumi koostöös valiti välja uus Eesti ÜRO noordelegaat, kelleks sai Riin
enl.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.