Rohkema info nägemiseks:

LAULUKLUBI EHHO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAULUKLUBI EHHO MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAULUKLUBI EHHO MTÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ "EHHO" eestvedajad ja kunstnikud on 20 aasta jooksul alates asutamisest 2002. aasta detsembris ette valmistanud ja läbi viinud üle 500 ürituse Narva koolidele, raamatukogudele, öömajadele, Rugodivi kultuurimajale, hooldekodudele jt, mis populariseerivad nutikat. luule ja autorilaul – laululuule. Helikirjandus, elav kunstisõna on lauluklubi "Kaja" pidev algatus. Tema kultuuritegevuses oli ka 2022. aastal märkimisväärseid saavutusi, millest kirjutasid meie ajalehed ja Internet. Nagu kõik meie vabaühendused, on ka klubi "Echo" juhid ja artistid tõelised pühendunud, valmistuvad ja esinevad puhtast entusiasmist, ilma tasu saamata. Meie töö peamised eesmärgid on kultuurilised, hariduslikud ja esteetilised. 15. jaanuar jõuluõhtu Narva raamatukogus - luuletusi ja romansse.

28.01 "Meie Võssotski" suur õhtu-kontsert Narva raamatukogus (alates 2013. aastast 10. korda).

12.03 Kirjanduslik lounge. Raamatukogu. Lugemised: Fet, Kuprin, Blok, Tšehhov, Averchenko.

14.03 Pähklimäe Gümnaasiumi emakeelepäev.12.klass Tund-kontsert "Reis luulemaale": Puškin, A.K. Tolstoi, Majakovski, Pasternak, Yesenin,

Zabolotski, Võssotski.

21.03 Ülemaailmne luulepäev: videokohtumine Narva luuletajatega Narva raamatukogus.

24.03 Täiskasvanute kool. Kaks õppetundi-kontsert "Reis luulemaale": 10.11 rakke.

28.04 Krenholmi raamatukogu - kammerkontsert "Kevadest ja armastusest".

30.04 Raamatukogus seltsi "Bereginya" kirjandusball - laululuule.

12.05 Romantiline kontsert Keskraamatukogus "Kevad, armastus ja fantaasia" mai Kaks kirjandus- ja muusikakontserti: Täiskasvanute Koolis.

juulis ja augustis esinesime Orekhovaja Gorkas - kontsertidel koos Sofia Khomyakovaga Ka aasta jooksul olid meie säravad kirjandus- ja muusikavaldkonna väljaanded internetis aadressil https://www.facebook.com/mihhaila/ 28.06.22 Kultuuripäev Narva linnuses: MTÜdele töötulemuste põhjal tunnistuse kätteandmine - https://gorod.ee/2022/07/narva-poblagodarila-deyateley-kultury-za-vklad-v- razvitie-goroda/ 30.09. - KONTSERT "ME EI VANANE HINGEGA" Narva HOLDEKODU - https://www.facebook.com/mihhaila/posts/pfbid02j8iEhSispwd8ho6NM8sNCFWzFUDwm2i5mFXupSv8m8mqw14LQWkn7n4JJ1M6w6n14? 73 1406¬if_t=feedback_reaction_generic&ref=notif 04.10. - KONTSERT "ME EI VANANE HINGEGA". Narva-Jesuu HOLDECODU.

07.10. ÕPETAJATE PÄEVA KONTSERT Narva Täiskasvanute Kool Oktoober ja november - osalemine Keskuses asuvas kirjandusloos.

raamatukogu https://gazeta.ee/culture/narvskie-bardy-spoyut-na-20-letii-svoego-kluba/ https://www.youtube.com/watch?v=LgGdGbRezXE 15.12. "Laulvad südamed" kontsert Krenholmi raamatukogus.

18.12. Suurkontsert “20 aastat klubi Echo. "Laulvad südamed" KM Rugodiv.

29.12. "Kiri jõuluvanale" Narva Puuetega Laste Seltsi uusaasta kontsert-mäng.

Meie film "Narva neiu legend" pandi YouTube'i 2022. aasta detsembris: https://www.youtube.com/watch?v=QEn_1MQJw0Q

LAULUKLUBI EHHO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.