Rohkema info nägemiseks:

KOSE VALD, KOSE-UUEMÕISA ALEVIK, KASE TN 8 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 327; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE VALD, KOSE-UUEMÕISA kohta arvamuslugu!"

KOSE VALD, KOSE-UUEMÕISA ALEVIK, KASE TN 8 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kase 8 põhikiri kinnitati 06.08.2003.a. ja registreeriti mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris 29.08.2003.a.

KÜ Kase 8 eesmärgiks on esindada Harjumaal, Kose vallas, Kose-Uuemõisa alevikus asuva elamu Kase 8 omanike ühiseid huve ja korraldada elamu majandamist.

KÜ Kase 8 vahendab Kase 8 asuvate korteriomanikele ja elanikele järgnevaid teenuseid: soojusenergia keskküttesüsteemi kaudu, elektrinergia tarbimine, vee- ja kanalisatsiooniteenused, prügivedu, muud elamu majandamiseks vajaminevad teenused.

Korteriühistu osakapitali suuruseks on 1,278 eurot ruutmeetri kohta. Elamus on üldpinda kokku 614,3 m2. Seega korteriühistu osakapitali suuruseks on 784 eurot. Kogu osakapital on tasutud.

2022.aastal oli suuremateks kuludeks ühistu akendepesu ja jäetmekonteineri tellimine. Tavapäraste tegevuskulude ja väikevahendite soetuseks kulus kokku 2 260 eurot.

2022 aastal jätkas ühistu oma tavapärast tegevust. Aasta lõpu seisuga oli korteri omanike võlgnevuste kogusumma 5 294 eurot, millest suurema osa moodustas korter nr 8 võlgnevus summas 1 944 eurot.

Juhatuse liikmetele töötasu aruandeperioodil ei makstud.

KOSE VALD, KOSE-UUEMÕISA ALEVIK, KASE TN 8 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.