Rohkema info nägemiseks:

PÄRNUMAA OMAVALITSUSTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 585; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNUMAA OMAVALITSUSTE LIIT kohta arvamuslugu!"

PÄRNUMAA OMAVALITSUSTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Üldine ülevaade

Pärnumaa Omavalitsuste Liit (POL) on 1992. aastal asutatud Pärnumaa kohaliku omavalitsuse üksuste vabatahtlik ühendus. Liidu tegevuse eesmärgiks on ühiselt kavandada maakonna arengut ja suunata selle elluviimist. Pärnumaa Omavalitsuste Liit on tugevale koostööle orienteeritud organisatsiooni ning aitab kaasa konkurentsivõimelise, tegusa ja õnneliku piirkonna kujunemisele.

Liidu liikmeks võivad olla üksnes Pärnu maakonnas asuvad kohaliku omavalitsuse üksused.

Aruandeperioodil kuulus POLi kuus omavalitsust: Häädemeeste, Kihnu, Lääneranna, Põhja-Pärnumaa,

Saarde ja Tori. Pärnu Linnavolikogu 15.12.2022 otsuse alusel kinnitati Pärnu linn alates 01.01.2023 POLi liikmeks.

Pärnumaa Omavalitsuste Liit jätkas 2022. aastal aktiivselt tegevust.

Peamised tegevused olid põhikirjast ning liikmete poolt kokkulepitust tulenevad ning aktiivselt jätkus haldusreformijärgselt liidule tulnud riigipoolsete lepingute täitmine ning Pärnumaal ühiseks tegutsemiseks delegeeritud ülesannete elluviimine, maakondliku identiteedi hoidmine ning omavalitsuste koostöö arendamine. POL lähtub oma tegevuses maakonna omavalitsuste volikogude poolt heaks kiidetud

Arengustrateegiast „Pärnumaa 2035+“.

Maakonna identiteet

Pärnumaa ambitsioon on olla konkurentsivõimeline, edukas ja silmapaistev maakond, mis tagaks pärnumaalastele kvaliteetse elu-, töö- ja puhkekeskkonna ning inimesed tunneksid aasta-aastalt elukvaliteedi pidevat paranemist. Et saavutada edu, tuleb maakonnal lisaks kõrgete eesmärkide püstitamisele toetuda oma eripärale ja unikaalsusele ning väärtustada oma inimesi. Suhtuda inimestesse kui varasse, mitte kohustusse.

Maakonna identiteedi üheks osaks on ka meie suurima vara – inimeste tänamine ja tunnustamine.

Aruandeaastal toimusid järgnevad tunnustusüritused: • Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtt ja vapimärkide üleandmine. Eesti Vabariigi sünnipäeva tähistamine Pärnu kontserdimajas 23. veebruaril (manifesti ettelugemise päev) ning Pärnu maakonna kõrgeima tunnustuse, Pärnumaa vapimärkide ja Pärnu linna vapimärkide üleandmine.

• Tähesära, Pärnumaa kultuurirahva tunnustamine. Maakonna tasandi kultuurirahva Tähesära auhindu antakse välja viies kategoorias: aasta üllataja; aasta toetaja; aasta(te) tegutseja; aasta rahvakultuuri tegija; aasta noor kultuuritegija. Selliste tunnustuste ja vastuvõttude kaudu jätkub ja tõuseb valdkonnas tegutsevate aktiivsete inimeste motivatsioon ning tahe tegutseda jätkub.

Pärnumaa kultuurirahva tänamine ja tunnustamine toimus 22. detsembril Pootsi veinimõisas.

Kokku osales 90 inimest. Samuti anti üle Kultuurkapitali Pärnumaa ekspertgrupi auhinnad: elutöö preemia, kultuuripärl, kultuuritegija ja kultuuri sündmus. Pärast tunnustamist sai õhtusöögi ja desserdi vahel kuulata köitvat ja hoogsat ansambli Svjata Vatra kontserti.

• Maakonna haridustöötajate tunnustamine. Pikaaegse traditsiooniga maakonna haridustöötajate tunnustamine maakondlikul tasandil toimus 4. oktoobril Resort Hotel & Spa Estonia konverentsisaalis. Maakonna tasandil antakse auhinnad välja kaheteistkümnes kategoorias: aasta klassiõpetaja; aasta haridustegu; aasta haridussõber; aasta lasteaiaõpetaja; aasta õppeasutuse juht; aasta gümnaasiumiõpetaja; aasta põhikooli aineõpetaja; aasta klassijuhataja; aasta

PÄRNUMAA OMAVALITSUSTE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.