Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, VABAÕHUMUUSEUMI TEE 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 411; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, VABAÕHUMUUSEUMI TEE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, VABAÕHUMUUSEUMI TEE 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 411 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Vabaõhumuuseumi tee 4 registreeriti mittetulundusühistuna 05.02.2004. Ühistu tegevuse eesmärgiks on Tallinnas, Vabaõhumuuseumi tee 4 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning ühistu liikmete ühiste huvide esindamine ja eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine. Korteriühistu põhieesmärkideks on korteriomanikele elamu haldamisel kvaliteetse teenuse osutamine ning kõigi elamu ja selle ekspluateerimisega seonduvate probleemide õigeaegne ja kiire lahendamine.

Korteriühistu tööd korraldab hetkel kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse töö on tasustatud.

Korteriühistu on juurutanud haldus- ja heakorrateenuste osas perioodilise proportsionaalse arvetel kajastamise, mis vähendab KÜ liikmete poolt tasutavate kommunaalarvete maksekohustuste kõikumist oluliselt.

Korteriühistu on suuremate remondi- ja parendustööde jaoks loonud remondifondi. Remondifondi kogutakse raha nii planeeritud projektide jaoks kui ka mõningase puhvrina võimalike tulevaste projektide jaoks. Remondifondi suurust kujundab korteriühistu läbi üldkoosoleku otsuste, kus otsustatakse järgneva perioodi majanduskava ja remondifondi maksete suurus.

Viimase perioodi ühe olulisema tööna tooks esile Baueri elektromagnet filtreerimisseadme paigaldamise küttesüsteemile, mis aitab kaasa küttesüsteemi energiatõhususele ja energisäästule ning tagab küttesüsteemi pikema eluea. Et tuvastada võimalikke täiendavaid energiasäästu meetmeid, sai tellitud majade kohta energiaaudit. Täiendavalt märgiks 2022/2023 perioodi töödest ära ohtlike paplite raie, fassaadi dekoratiivplaatide puhastuse ja sissepääsude juures plaatimistööd.

TALLINN, VABAÕHUMUUSEUMI TEE 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.