Rohkema info nägemiseks:

EESTI KARISMAATILISE OSADUSKIRIKU PÕLVA PÜHA PEETRI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 723; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KARISMAATILISE OSADUSKIRIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI KARISMAATILISE OSADUSKIRIKU PÕLVA PÜHA PEETRI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

EKOK Põlva Püha Peetri Kogudus alustas tegevust 17. aprillil 2000.aastal .

Eesti Karismaatilise Osaduskiriku Põlva Püha Peetri Kogudus on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 06.05.2004.a.

EKOK Põlva Püha Peetri Koguduse tegevuse eesmärgiks on kuulutada evangeeliumi kõikidele inimestele, tuua kaasaja ärkamisliikumiste ja varase Kiriku rikas sakramentaalne ja liturgiline pärand evangelikaalsete ja karismaatiliste kristlasteni, kes otsivad evangelikaalset, karismaatilist kirikut ning tugipunkti oma elus ja teenimises.

EKOK Põlva Püha Peetri Kogudus järgib oma tegevuses osaliselt anglikaani kiriku palveraamatu traditsioone kui ka karismaatilise liikumise kogemusi.

EKOK Põlva Püha Peetri Koguduse tegevus hõlmab erinevaid jumalateenistusi, millest peamine on pühapäeviti püha armulauajumalateenistus, kolmapäeviti hommikupalvused, palveteenistused, ristimised, laulatused, matused, kristliku kultuuri arendamine, lastetöö, seminaride läbiviimine, publikatsioonide väljaandmine.

EKOK Põlva Püha Peetri Koguduse õpetuslikud ja liturgilised põhialused tuginevad Piiblile, s.t. Vana ja Uue Testamendi tekstidele. Lisaks pühakirjale on Kiriku ajaloolises traditsioonis järgmised kirikukanoonilised dokumendid meil õpetuslikeks alusteks: Apostlik usutunnistus, Nikaia usutunnistus, Püha Athanasiuse usutunnistus.

2022.a. korraldas kogudus jumalateenistusi, ristimisi, laulatusi, matusetalitusi, palvetunde ja seminare.

2022.a. oli töötajate keskmine arv 1, palgakulu arvestatud 8511 eurot , 2004.a. alustati kloostri ehitust, mis vahepeal oli peatunud.

Aastatel 2019 kuni 2022 on uuesti hoonet renoveeritud.

Koguduse töö ja ehituse tarvis on annetused.

EESTI KARISMAATILISE OSADUSKIRIKU PÕLVA PÜHA PEETRI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.