Rohkema info nägemiseks:

KARITSA EVANGEELNE UUE ELU KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KARITSA EVANGEELNE UUE kohta arvamuslugu!"

KARITSA EVANGEELNE UUE ELU KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Karitsa Evangeelne Uue Elu Kogudus on kasumitaotluseta organisatsioon inimeste usuliste vajaduste rahuldamiseks ja sinna kuulumine on vabatahtlik. Koguduse tegevuse aluseks on Eesti Vabariigi seadused, koguduse põhikiri ning Piiblist lähtuvad kristlikud põhimõtted. Kogudus teeb koostööd teiste kristlike koguduste, usuorganisatsioonide ning pastorite ja misjonäridega, kes toetavad ja tunnustavad kristlike põhimõtete õpetamist ja levitamist.

Karitsa Evangeelne Uue Elu Kogudus asutati 19.01.1998.a. Koguduse asukohaks on Karitsa küla, Rakvere vald, Lääne-Virumaa.

Karitsa Evangeelse Uue Elu Koguduse põhitegevuseks on Jumalateenistuste läbiviimine, vaimulike talituste (ristimine, matmine) toimetamine, kristlike lasteürituste korraldamine, kristliku õpetuse jagamine, samuti külaelanikele sotsiaalse abi osutamine ja hingelise ning vaimuliku abi osutamine.

Koguduse eesmärk on läbi koguduse liikmete ja nende perede noorte ja vanade kristlik evangeelne kasvatamine ja juhendamine ning kristliku usu ja piiblil põhineva õpetuse edasiandamine. Kogudus on paik, kus inimesed leiavad tuge ja toetust igapäevaelu muredes ning innustust oma kordaminekutes ja rõõmudes.

Kogudus on sotsiaalvaldkonnas suureks abiks külarahvale. Kaks korda kuus on võimalik käia külarahval saunas ja dussi all. Vajadusel aitame neid oma transpordiga. Lisaks on olemas Koguduses pesupesemise võimalus. Saun on värskelt renoveeritud ja tihti kasutuses.

Jumalateenistused toimuvad 3-4 nädala tagant. Pühadeaegsed teenistused on pidulikumad ning pärast on võimalik suhelda ja osadust pidada teelaua taga. Paralleelselt teenistustega toimub iga 2 nädala tagant palvetund, kus koguduse liikmed saavad kokku, et palves oma mured ja rõõmud kanda Jumala ette.

Kevadel külastasid meid sõbrad Saksamaalt, et organiseerida suviseid üritusi ja teha praktilisi ettevalmistusi.

Suvi oli teguderohke. Korraldati telgikoosolekuid Tapal ja mängupäevi Lepnal. Õpetati piiblilugusid, astuti üles ühises näidendis, korraldati kunstitunde ning tehti sporti.

Koguduse tööd juhatavad ja organiseerivad juhatuse liikmed, kes töötavad vabatahtlikult põhitöö kõrvalt ning koguduse töö eest tasu neile ei maksta.

Tulevikus jätkab Kogudus oma tööd jagades kristlikku õpetust pühapäevastel Jumalateenistustel nii lastele kui täiskasvanutele. Samuti jätkatakse tööd sotsiaalvaldkonnas. Kogudus usub, et saab abi ja tuge pakkuda inimestele igapäevaseks toimetulekuks, samuti ka hingeabi igale abivajajale.

KARITSA EVANGEELNE UUE ELU KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.