Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU KÄINA EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 68; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU KÄINA EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 68 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Keskmiselt osales Mäeltse jumalateenistustel 4 täiskasvanut ja 4 last. Kord kuus toimusid jumalateenistused ka Ühtri palvelas, kus osales 6-8 inimest.

23. juunil toimus Hiiumaa koguduste jaanituli Mäeltse palvela kõrval Mäekalda talus. Osales ca 25 inimest.

31. juulil toimus Käina kalmistul surnuaiapüha, kus jutlustas Siim Kask ja üldlaule saatis Ingrid Purge. Osales ca 25 inimest.

11. septembril toimus koguduse 132. aastapäeva jumalateenistus Mäeltse palvelas. Külas oli Selise koguduse pastor Koit Kask oma abikaasaga. Lauluga teenis Erki-Andres Nuut Oleviste kogudusest. Tervitused andsid edasi Hiiumaa teiste koguduste pastorid ja töötegijad.

Osales ca 45 inimest.

Sügisel jätkasime koos Nelipühi kiriku Käina osaduskonnaga Hea Sõnumi ringi korraldamist Käina Lootuse majas. Aasta läbivaks teemaks oli

Jumala hääl kuulamine. Õpetajad olid Kristel Elmi, Siim ja Ethel Kask. Lapsi osales 5-10 vanuses 3 kuni 11.

Jõulujumalateenistus toimus 25. detsembril koostöös Nelipühi kiriku Käina osaduskonnaga Lootuse 2, Käina. Hea Sõnumi ringi lapsed esitasid näidendi "Kes on tähtsaim". Jutlustas Siim Kask. Osales ca 35 inimest.

Jõulude ajal tegime kingituse 8le vähekindlustatud perele Käina piirkonnas. Koostöös Sõbralt Sõbrale SAga kinkisime 100€ spordikaupluse kinkekaardi.

2022. aastal koguduse liikmete arv ei muutunud.

Igatseme, et Jumala sõnum armastusest, päästest ja igavesest elust võiks jõuda kõikide Käina piirkonna inimesteni.

Siim Kask

Pastor

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU KÄINA EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.