Rohkema info nägemiseks:

EESTI JAZZLIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1090; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI JAZZLIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

Aasta Jazzmuusik 2024 on laulja ja helilooja Karmen Rõivassepp

Reedel, 26. aprillil tunnustati Eesti Jazzliidu ja festivali Jazzkaar poolt Eesti silmapaistvamaid jazzmuusikuid. Eesti Jazziauhindu jagati 18. korda ning auhindu anti kuues kategoorias. Tseremoonia toimus festivalil Jazzkaar enne Aasta Jazzmuusik 2023 Janno Trumbi kontserti. Aasta Jazzmuusik 2024 tiitli pälvis laulja, helilooja ja arranžeerija Karmen Rõivassepp, kes viimased üksteist aastat tegutsenud Taanis ning tituleeriti mullu ka […] The post Aasta Jazzmuusik 2024 on laulja ja helilooja Karmen Rõivassepp appeared first on EESTI JAZZLIIT.

Loe algallikast jazz.ee

Dropdown

kõik artiklid

Aasta Jazzmuusik 2024 on laulja ja helilooja Karmen Rõivassepp

Reedel, 26. aprillil tunnustati Eesti Jazzliidu ja festivali Jazzkaar poolt Eesti silmapaistvamaid jazzmuusikuid. Eesti Jazziauhindu jagati 18. korda ning auhin
jazz.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.