Rohkema info nägemiseks:

EESTI METODISTI KIRIKU TARTU PÜHA LUUKA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 199; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI METODISTI KIRIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI METODISTI KIRIKU TARTU PÜHA LUUKA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 199 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Metodisti Kiriku Tartu Püha Luuka kogudus tegutses 2022. aastal oma põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks: igal pühapäeval ja kirikupühadel toimusid jumalateenistused ja kolmapäeviti õhtupalvused. Tegutses laste pühapäevakool, kodurühmad ja lauluansambel ning tehti tööd väikelaste ja noortega. Toimus mõni koolitus ja kursus.

Koguduse elu sisulise töö mõttes oli 2022. aastal suhteliselt stabiilne.

Majandusvallas oli 2022. aasta kogudusele üpris pingeline. Tavapärast annetamist häiris mitmeid inimesi vallanud ebakindlus isikliku toimetulekuga seoses. Annetusi laekus siiski enam-vähem prognoositud määral. Eriti just külmadel talvekuudel tuli sissetulekute ja vältimatute jooksvate kulude (küte, elekter, korrashoid) vahe katta kokkuhoitud reservide arvelt. Ruumide väljarentimisega 2022. aastal märkimisväärset lisa teenida ei õnnestunud. Kogudusel on vajadus vähemalt ühe haldusala töökoha järele, aga kuna ei olda võimeline seda kohta tasustama, siis jääb see töö endiselt pastori ja vabatahtlike õlule.

Peamised kuluartiklid on hoone ja selle ülalpidamisega seonduv (küte, elekter, korrashoid, valve), mis moodustab ca 90% eelarvest.

Tuleb märkida, et kogudus saab hoone majandamisega ise hakkama, talvel on raskem, suvel kergem. Abiks on ka see, et paljud tööd tehakse ära vabatahtlikus korras. Ka sisulist tööd (ürituste korraldamine, programmiline tegevus) tuleb teha vabatahtlike abiga tasuta.

Põhiline sissetulekuallikas oli ka 2022. aastal koguduseliikmete annetused. 2022. aastal töötas koguduses endiselt ainult üks inimene – koguduse pastor Priit Tamm.

Priit Tamm juhatuse liige

EESTI METODISTI KIRIKU TARTU PÜHA LUUKA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.