Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU ORISSAARE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 243; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU ORISSAARE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

EELK Orissaare Pühavaimu kogudus on Saarte Praostkonna noorim kogudus, mis tekkis Orissaare alevikus 1990.aastate alguses ja võeti

EELK-sse vastu 1993.a. Kogudus tegutseb EELK põhikirja alusel.

EELK Orissaare Pühavaimu koguduse tegevus on usulist laadi, seisnedes jumalateenistuste ja kiriklike talitluste korraldamises ja kristliku õpetuse levitamises.

Koguduse elu juhib täiskogu ja juhatus.

2022 aastal oli kogudusel 41 nimelise liikmeannetuse teinud liiget, kes on kõik ka täiskogu liikmed. Jumalateenistusi peetakse kogudusele kuuluvas hoones Orissaares Püharistil.

EELK põhikirja paragraaf 62 järgi saavad kogudused tulu muuhulgas oma varalt, varasid kasutatakse põhikirjas sätestatud (usuliste) eesmärkide saavutamiseks. EELK Orissaare kogudus kasutab talle kuuluvalt kinnistult laekuvat tulu põhiülesannete täitmiseks.

Järgnevatel aastatel plaanib EELK Orissare Pühavaimu kogudus jätkata usulist ja majanduslikku tegevust.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU ORISSAARE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.