Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 209; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Vastavalt Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) põhikirjale on Kärdla Johannese Koguduse tegevuse eesmärgiks Jumala sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine ning sellest tulenevalt haridus-, diakoonia- ja misjonitöö tegemine ja muul viisil kristliku usu ja armastuse levitamine, edendamine ja süvendamine.

Koguduses toimus aruandeaastal 89 jumalateenistust, palvust või kirikukontserti. Jumalateenistusi peeti aastaringselt igal pühapäeval ja tähtsamal kirikupühal Kärdla kirikus. Märtsiküüditamise mälestuspäeva palvus peeti Kärdla kiriku esisel platsil II maailmasõjas hukkunud hiidlaste mälestusmärgi juures, surnuaiapüha jumalateenistus peeti Kärdla kalmistul ja advendiküünla süütamise palvus Kärdla Keskväljakul.

Kõikidel jumalateenistustel, talitustel ja kontsertitel osales aasta jooksul ühtekokku 7075 inimest.

Aruandeaastal ristiti koguduses 1 laps ja 2 täiskasvanut, konfirmeeriti 3 inimest. Laulatusi ei toimunud. Kristliku matusetalitusega saadeti viimsele teele 11 inimest.

Koguduse lastetöös osales 11 last - peeti 40 lastetundi, mida juhendas vabatahtlikuna Triinu Pihel.

Hingehoiu- ja diakooniatööga tegelevad võimaluste piires koguduse õpetaja Hüllo-Kristjan Simson, hingehoidja Kristiina Roots ja teised koguduseliikmed. Hingehoidlikud vestlused toimusid kodudes või kogudusemajas. Koguduse humanitaarabi annetusmüügipunktist on võimalik saada väikese annetuse eest või tasuta riideid. Kristiina Roots töötab hingehoidjana ka Tohvri Hooldekodus.

Koguduse juures tegutseb Kärdla Johannese Koguduse Kammerkoor, milles laulab 24 lauljat. Koori dirigent on Endrik Üksvärav. Proove tehti ühtekokku 42 tundi. Koor teenis kaasa jõuluõhtu jumalateenistusel Kärdla kirikus, osales EELK Lääne Praostkonna laulupäeval Ridalas ja laulis

Kärdla Baptistikoguduse aastapäeval.

Kogudusel on hinnanguliselt 350 liiget, kellest 59 tegid aruandeaastal nimelise liikmeannetuse. Koguduse täiskogu liikmeid oli aastalõpu seisuga 40.

Koguduse nõukogus on 13 liiget, juhatus on viieliikmeline. Nõukogu pidas aruandeaastal ühe koosoleku, juhatusel oli samuti üks ametlik koosolek. Juhatuse liikmetest maksti aruandeaastal hüvitist koguduse õpetajale Hüllo-Kristjan Simsonile. Koguduse palgalised töötajad olid aruandeaastal organist, humanitaarabi annetusmüügipunkti müüja, kirikuteenija ja kellamees.

Koguduse majanduslikud sissetulekud saadi annetustest, kinnisvara üürileandmisest ning Trondheimi sõpruskoguduse saadetud humanitaarabi annetusmüügist. Kulusid tehti töötasudeks ja maksudeks, koguduse kinnisvara hooldamiseks ja haldamiseks, transpordile ning muudeks majanduskuludeks.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU KÄRDLA JOHANNESE KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.