Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU VILJANDI JAANI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 404; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU VILJANDI JAANI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 404 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Viljandi Jaani kogudus on osa ühest, pühast üleilmsest ja apostlikust kirikust, mille eesmärk on juhtida inimesi pääsemisele ja tõe tundmisele. Koguduse ja kiriku ülesanne on Jumala Sõna kuulutamine ja pühade sakramentide jagamine ning sellest tulenevalt haridus-, diakoonia- ja misjonitöö tegemine.

Seisuga 31.12.2022 oli EELK Viljandi Jaani koguduses 1923 liiget, neist 224 liikmesannetajat.

2022. aastal peeti Viljandi Jaani kirikus 146 jumalateenistust ja palvust ning 21 kirikukontserti.

Koguduse tavapärast tegevust ei mõjutanud enam koroonaviiruse levikust tingitud piirangud, küll aga mõjutasid eelnevad aastad koguduseliikmete harjumusi. Koroonaajast juurdunud veebiülekannete tegemine jätkus ja kokku toimus ülekandeid 10-l korral.

2022. aastal peeti Jaani kirikus 9 perejumalateenistust, kus käisid esinemas Viljandi Muusikakooli õpilased. Koguduse juures tegutseb pereklubi ning kord kuus toimub jumalateenistuse ajal keldrisaalis lastekirik. Kogudusel on kaks organisti ja tegutseb naisansambel "Iris".

Kogudus jätkas kaheksandat aastat lapsehoiuteenuse osutamist Jaani Lastemajas 20-le lapsele kahes rühmas (Pikk 10 ja Lossi 35-28).

Viljandi Jaani kirik oli avatud külalistele ja turistidele 15. maist kuni 15. septembrini iga päev kell 11-18, 15. septembrist kuni 15. maini E, K kell 11-15, T, N kell 13-18, P kell 10-14.

Viljandi Jaani kogudus korraldas regulaarset vaimulikku teenimist ning hingehoiuteenuse osutamist

Pärsti Pansionaadis. Aasta 2022 oli suunatud ka Ukraina sõjapõgenike toetamisele, kogudus korraldas venekeelse ülestõusmispüha palvuse, kingitused ukraina lastele ja mitmed muud ühisüritused.

Kogudus andis neli korda välja infolehte AJA LEHT ning kajastas oma ettevõtmisi kodulehel viljandi.jaani.eelk.ee ja Facebookis.

2022. aastal restaureeriti annetuste toel üks kirikusaalis paiknev lühter.

2022. aastal viidi ellu koguduse juubeliaasta VILJANDI JAANI KIRIK JA KOGUDUS 550 - KIRIK

LINNA SÜDAMES programm, mille osaks oli koraalimaraton, hariduslikud õppekäigud kooliõpilastele, kunstiinstallatsioon „Rahu ja headust“, fotonäitus „Kirik linna südames“, sõnalise omaloomingu konkurss „Rahu ja headust!“, Frantsiskusepäeva konverents „Kas Frantsiskus elab meis edasi?“, laste ja noorte omaloominguliste laulude konkurss, Viljandi Jaani kiriku ja koguduse 550.

aastapäeva tänujumalateenistus ja koguduse esimeste tänumedalite üleandmine.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU VILJANDI JAANI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.