Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NÕVA PÜHA OLEVI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 262; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NÕVA PÜHA OLEVI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Majandusaasta aruanne on koostatud eurodes, lähtutud raamatupidamise seaduse raamatupidamisaruannete koostamise põhimõtetest.

Kasutatakse tulemiaruande skeemi nr.1.

Aasta 2022 oli Nõva kogudusele muudatusterohke ja töine

Kirikutöid saab jagada - jõuluaeg, suveaeg ja muu aeg.

Kuusk kirikus, kus siis vastav arv küünlaid jõulude ootel. Võimalus süüdata küünlad ka laelühtris, mõtetes rännata lapsepõlveaega, kuulata selle kiriku lugu, kaasa mälestusküünal ja väike palve... Ja ka koolilapsed toodi taas advendihommikule !

Suveaeg algas juunis, siis andis meie õpetaja Leevi teatepulga üle Kristole. Nagu tavapäraselt suvel- Igal pühapäeval teenistus. 04. juunil tänuüritus meie toetajatele, mis vahepeal koroona tõttu oli edasi lükkunud. Kooriharjutused, laulupäeva kava õppimine. Bussiekskursioonid, teelised kirikus ja kogudusemajas ööbijad. Tegemist pea igal päeval. Germalo reisid käisid 5 korral. Tegid aega parajaks enne Osmussaarele minekut. Kuna Nõva on meremeeste kirik, siis on nii õige tulla enne merele minekut läbi kirikust.

Meie kirik asub kalmistul ja nii astuvad kirikusse paljud, kes on tulnud lähedaste hauale. On olnud külalisi väga eri paigust . Saksa härrasmees, kes on teinud siia väikese majutuse, toob alati oma külalised kirikusse, tingimata on vaja näidata orelit ja kirikutorni. Abielupaar Tartust, kelle laulatusest möödas 20 aastat siin kirikus. Emotsioonid ja heldimuspisarad.

Muu aeg: Teenistused, diakoonia- ja misjonitöö. On eriline rõõm ja tänu näha kaht noort meest valges rüüs altari ees teenimas. Lisaks vaimulikule on Andres Krumme, meie koorilaulja ja juhatuse liige, saanud kutsumuse olla koguduse teenimisel abiks. Kirikupingis on tavateenistusel kümmekond ustavat kirikulist.

Toidupäästmise projekt on andnud võimaluse suhelda eripõlvkondade inimestega, lastega pered, pensionärid. Ka need, kes on kaugemal ja kogudusest eemale jäänud.( Koroona ajal viia toit ukse taha.) Kooli loodusringiga toimetades on side kooli ja lastega, piknik ja lõke kogudusemaja juures.

Kohapealne elanikkond on suuresti kahanenud, siis üha enam oleme saanud oma tegevusi suunata väljapoole. Laagrivõimalused, ööbimised, oikumeeniline palvegrupp, ühiskontserdid, palvused.

Rõõm, et lisaks supiteisipäevadele päevakeskuses, on koguduses hakanud koos käima kord kuus piibliteema arutlused „leerikooli kordusõppused“ Kristo Hüdsiga. On inimesi, kes ei saa tulla nädalavahetusel kodust välja, sest siis on just lapsed külla tulemas ja mitmed tegemised planeeritud. Nii saab argipäeval kokku tulla ja olla osaduses.

Üle mitme aasta tulid sõpruskogudusest külla Munsala inimesed. Side on Liedo kogudusega.

Alustasime vana kabeli restaureerimisega, kus lisaks väärika vana hoone korrastamisele saab kohaldada kauni palvekabeli, mida on võimalik kütta ja kus saab eksponeerida kiriku- ja kabeliga seotud vara, mis ei peaks olema kirikus. Tehtud sai katusepesu ja värvimine, kinnimüüritud aknad taas avatud, korrastatud –värvitud otsaviil. Aknaluugid tuiskude -sügisvihmade kaitseks.

Aasta lõpetas kogudus 2 419 eurose negatiivse tulemiga. 2021 koosnesid koguduse tulud 17 893 eurot 63% ulatuses annetustest ja toetustest, sh. 3 305 eurot liikmeannetustest ning 37% ulatuses majandustegevusest.

Palgalisi töötajaid aruandeperioodil ei olnud.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU NÕVA PÜHA OLEVI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.