Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TALLINNA PÜHA VAIMU KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 489; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TALLINNA PÜHA VAIMU KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 489 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Püha Vaimu Põhikoguduse põhitegevuse juurde kuuluvad kiriku lahti hoidmine, jumalateenistused, palvused ja talitused, külaliste ning turistide vastuvõtmine, muusikaline tegevus - eriti esmaspäevased muusikatunnid ning kogudusemajas nädalal sees toimuv laste päevahoid ja kord kuus armulauaga Jumalateenistus Iru Hooldekodus.

Muusikatöös koorid ja orel moodustavad suure lõigu põhikogudusetööst. Kogudusel on kaks koori: Koguduse kammerkoor Riho Ridbecki juhatusel ning Kammerkoor „Crede“ Mariell Aren juhatusel ja laste ansambel Peeter Kaljumäe juhatusel.

Eriline projekt: koostöös Muinsuskaitse/Kultuuriväärtuseametiga, Eesti Kunsti Akadeemia ja kogudusega on Notke Altari konserverimise projekt jätkunud.

Koguduse liikmeskond koosneb EELK Tallinna Püha Vaimu põhikoguduse liikmetest kelle koguduse kuuluvus on personaalsel alusel ning koosneb viiest osakogudustest: 1. Sakariase (viipekeelne) osakogudus, kelle liikmed taotlevad iseseisvat kogudust ja kelle teenimine aruande aastal toimus kooskõlastatud praostkonna praosti poolt praostkonna vikaarõpetaja Tiiu Hermati isikus; 2. Püha Timoteose ja Püha Tiituse (inglisekeelne) osakogudus, mis tegutseb Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku ja Inglismaa Kiriku Euroopa

Piiskopkonna koostöö alusel ühises misjonis Porvoo Lepingu raames; 3. Läti Kolmainu osakogudus; 4. Venekeelne osakogudus kelle liikmed tulid üle EELK Tallinna Peeteli kogudusest ja kes elavad Tallinnas ning Tallinna ümbruses; 5. Lasnamäe Püha Markuse osakogudus kus toimub eestikeelne, venekeelne ja ukrainakeelne töö (viimane on sõja eest põgenike seas).

Algatusrühma, vaimulike ja misjonäri ülesanne on koguda kokku liikmeid kelle toel asutada iseseisev kogudus mille ülesanne on teenida Tallinna

Lasnamäe linnaosa kus elanike arv 01.07.2022 seisuga oli 118261 inimest.

Oluline välispartnerid: Ylojärvi sõpruskogudus ja neilt tulnud vabatahtlikud. Veel on Sõprussuhted: Töölö kogudusega Helsingis, Orisaare kogudusega, arendamisel Hiiumaaga.

Juhatuse ja nõukogu liikmetele ei ole juhtimistasu makstud. EEKL Põhikirja järgi on õpetaja ja abiõpetaja ex officio juhatuse liikmed. Koguduse õpetajale ja abiõpetajale maksis töötasu EELK Konsistoorium.

Koguduse liikmetelt saadud tasud olid 2022.aastal 85 878 eurot ja 2021.aastal 72 444 eurot.

Koguduses töötas 2022. aastal keskmiselt 1 põhikohaga töötajat ning lisaks neile lepingulisel alusel töötanud asendajad. Töötasu maksti 2022.aastal 10 079 eurot ja 2021.aastal 10 054 eurot.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU TALLINNA PÜHA VAIMU KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.