Rohkema info nägemiseks:

EESTI APOSTLIK-ÕIGEUSU KIRIKU TALLINNA PÜHA SIIMEONI JA NAISPROHVET HANNA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 475; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI APOSTLIK-ÕIGEUSU KIRIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI APOSTLIK-ÕIGEUSU KIRIKU TALLINNA PÜHA SIIMEONI JA NAISPROHVET HANNA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 62 korda.

Tegevusaruanne 2022

EAÕK püha Siimeoni ja naisprohvet Hanna koguduse tegevusala EMTAK-i järgi on usuorganisatsioonide tegevus – 9491.

EAÕK püha Siimeoni ja naisprohvet Hanna kogudus jätkas 2022. aastal oma väljakujunenud ja

EAÕK põhikirjas ettenähtud tegevust. Peamiseks tegevuseks oli jumalateenistuste ja talituste läbiviimine. Liturgiat peeti igal pühapäeval ja suurtel pühadel; laupäeva õhtuti ja pühade eelõhtuti koguöiseid teenistusi (vigiiliaid); mõnikord muid teenistusi või palvusi. Paastuajal lisandusid ennepühitsetud andide liturgiad kolmapäeva õhtuti ja mõningad muud teenistused; kannatusnädalal peeti jumalateenistusi iga päev. Talitusi (patutunnistus, ristimine, hingepalve jt.) peeti vastavalt vajadusele, v.a. üldhingepalve nelipühi laupäeval.

Ristiti-salviti 17 inimest; enamus täiskasvanutest osalesid enne ristimist või salvimist usuõpetusel (kateheesil). Maeti üks inimene. Tegevust jätkas pühapäevakool (ennekõike Lea Talli juhtimisel) ja ikooniring (Sirje Sääre juhtimisel).

Koor jätkab endisel kombel kauni lauluga jumalateenistustel; lisaks Terje Pallile juhatab vajadusel koori Merle Adamson või Liisa Raudsepp.

Kirikut peeti väljaspool teenistuste aega lahti jaanuaris (Tauno Ruben) ning oktoobrist aasta lõpuni (Annika Mätlik). Vaimulikest teenis peale esipreestri teise preestrina isa Aabraham Tölpt. Lisaks

Jako/Jaakobus Kullile aitas altaris ka Roman Orusaar. Endiselt näitas koguduse naiste tuumik üles suurt usinust kiriku ja koguduse asjade eest hoolitsemisel.

Koguduse kogu palgakulu oli 2022. aastal 453.00 eurot. Tasu maksti jaanuarikuus ühele inimesele tööettevõtulepingu alusel. Töölepingu alusel töötajaid koguduses ei olnud. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

EESTI APOSTLIK-ÕIGEUSU KIRIKU TALLINNA PÜHA SIIMEONI JA NAISPROHVET HANNA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.