Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU EMMASTE IMMANUELI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU EMMASTE IMMANUELI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Vastavalt Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku (EELK) põhikirjale on EELK Emmaste Immanueli Koguduse tegevuse eesmärgiks Jumala sõna kuulutamine ja sakramentide jagamine ning sellest tulenevalt haridus-, diakoonia- ja misjonitöö tegemine ja muul viisil kristliku usu ja armastuse levitamine, edendamine ja süvendamine.

EELK Emmaste Immanueli Koguduses peeti aruandeaastal 84 jumalateenistust, palvust või kirikukontserti. Jumalateenistused toimusid pühapäeviti kord kuus Emmaste kirikus ja kord kuus Mänspäe kabelis. Talvisel ajal peeti jumalateenistusi Emmastes pastoraadi kabelis.

Surnuaiapüha jumalateenistused toimusid Emmaste ja Mänspäe surnuaedades. Palvused toimusid iga laupäeva õhtul Emmaste kirikus.

Emmaste kirikus oli kaks kirikukontserti.

Ristiti üks laps. Konfirmeeriti kaks inimest. Toimus üks laulatus. Kristliku matusetalitusega saadeti viimsele teele 5 inimest. Kõigil koguduses toimunud jumalateenistustel ja ametitalitustel osales ühtekokku 1518 inimest.

Aruandeaastal tegutses pühapäevakool Emmastes ja Leisul. Lastetööst võttis regulaarselt osa 6 last. Pühapäevakooli tööd juhendasid vabatahtlikuna Triinu Pihel ja Kai Kerk. Lui Remmelg korraldas oikumeenilise lastelaagri Vohilaiul, kus osales 13 last.

Kogudusel diakooniatöötajat ei ole. Hingehoiu- ja diakooniatööga tegelevad võimaluste piires koguduse hooldajaõpetaja Hüllo-Kristjan Simson ja koguduseliikmed.

Aruandeaastal oli Emmaste kogudusel hinnanguliselt 150 liiget, kellest 34 tegid nimelise liikmeannetuse. Koguduse täiskogu liikmeid oli aastalõpu seisuga 19 inimest.

Koguduse nõukogus on 9 liiget, juhatus on samuti üheksaliikmeline. Nõukogu pidas aruandeaastal ühe koosoleku, juhatusel oli samuti üks ametlik koosolek. Juhatuse liikmetest maksti aruandeaastal hüvitist koguduse hooldajaõpetajale Hüllo-Kristjan Simsonile.

Koguduse organist on tasustatud tükitöö alusel.

Koguduse majanduslikud sissetulekud saadi annetustest ja korjandustest. Kulusid tehti töötasudeks ja maksudeks ning muudeks põhitegevusega seotud majanduskuludeks.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU EMMASTE IMMANUELI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.