Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU OTEPÄÄ MAARJA KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 451; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU OTEPÄÄ MAARJA KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 451 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EELK Otepää Maarja kogudus peab järjepidevalt jumalateenistusi, kiriklikke talitusi, korraldab koguduse muusika-, diakoonia- ja avalikkusetööd.

Kogudus hoiab võimaluste piires korras kinnisvara, millest olulisimad hoonestatud või hoonestamata krundid on Otepää kiriku krunt, Otepää kirikumõis, Otepää vana kalmistu, Otepää uus kalmistu.

Pastoraadi hoones asub Eesti Lipu muuseum. Koostöös Otepää Vallavalitsusega tähistatakse igal aastal Eesti lipu õnnistamise aastapäeva rongkäiguga kirikumõisa ning kirikus jumalateenistuse ja piduliku kontserdiga.

2022. aastal saadi Eesti Kultuurkapitalilt oreli remondiks 500 eurot toetust.

Koguduse töötajatele, samuti juhatuse liikmetele palkasid ega muid tasusid makstud ei ole.

2023. aasta projektid.

Projekt: Eesti Lipu- ja Kogukonnakeskuse arendamine

Eesti Euroopa Liidu välispiiri programm 2014 - 2020. Projekti „Development of the Estonian Flag and Community Centre" (Estonian Flag ER248) kaasrahastab Euroopa Liit Euroopa naabrusinstrumendi raames.

Projeki koostööpartnerid on Otepää Vallavalitsus, kelle osa projekti kogumaksumusest on 8 000 eurot ja Eesti Rahva Muuseum ning Eesti

Evangeelse Luterliku Kiriku Otepää Maarja Kogudus.

Projekti raames koostatakse kaks projektdokumentatsiooni, mis on edaspidi aluseks Eesti Lipu- ja Kogukonnakeskuse ehitus- ja kujundamistöödele - ekspositsiooni kujundusprojekt, mille kandev liin on Eesti lipu lugu - riigilipu teekond läbi aja kuni tänase päevani ja maastikukujunduse projekt, millega luuakse pidulik õhkkond ja mille läbivaks ideeks on ärkamisaeg.

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU OTEPÄÄ MAARJA KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.