Rohkema info nägemiseks:

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU RAKVERE KARMELI KOGUDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 727; jälgijaid - 69. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE kohta arvamuslugu!"

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU RAKVERE KARMELI KOGUDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 727 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 69 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rakvere Karmeli Kogudus on asutatud 1894 ja kuulub Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Babtistide

Koguduste Liitu, kuhu kuulub 84 kogudust, kokku umbes 6500 liikmega. Karmeli kogudus on olnud peagi 130 aasta läbi erinevate riigikordade Rakvere kultuuri oluline osa ja viimasel ajal panustanud palju noortega tegelemisele. Koguduse visioon on olla Kogudus igaks päevaks! Päästeks inimestele ja muutuseks kultuurile.

Kogudus tegutseb vastavalt oma põhirjas sätestadu eesmärkidele nii linnaruumis kui interneti keskkonnas.

Aruande perioodil ristiti 4 inimest, teistest kogudustest liitus 4 inimest, teistesse kogudustesse lahkus 1 inimest ja suri 2 inimest, kokku võttes kasvas koguduse liikmete arv 5 võrra ja oli aasta lõpuks 220.

2022 tagasivaates on kindlasti suur märksõna Ukraina sõda. See mõjutas nii meie tegemisi, annetusi kui ka mõtteviisi.

Vaatamata sõjafoonile oli ka palju häid õnnestumisi lisaks Ukraina ja ukrainlaste aitamisele.

* Pea igal kuul oli üks suursündmus, mis tõi meie valmiva hoone rahvast täis * Saime valmis koguduse meeskonnamudeli, mille järgi liitus koguduse meeskonnaga juuli kuust juhi abi ja 2022 augustis valisime uue juhatuse.

* Käivitus uus tööharu – hingehoid.

* Lisaks sai täiesti uue hingamise meedia meeskond * Täiesti uues võtmes käivitus ALFA kursus, mis nüüdseks juba kolmel korral on toiminud ühiselt koguduse kooliga.

* 24.11.2022 toimus koostöös ÜU Power House kommunikatsiooniettevõttega Rakvere esimene heategevuskonverents.

* Ning loomulikult oleme Jumalale väga tänulikud, et läbi erinevate jumalalateenistuste oleme saanud kogeda palju head. Meid on teeninud nii Karmeli koguduse inimesed, kui paljud külalised väljastpoolt.

* Rakvere Koguduste ja linnaga ühistöös toimus ühine Ristikäik ja Kuldpulmapaaride tänusündmus ning linnapäevade raames kohvikutepäev.

Seoses Ukrainas toimuva sõjaga oli nii Rakvere linnavalitsusega kui VIROL’iga oluliselt rohkem koostööd sõjapõgenike igakülgsel abistamisel.

Kogudusele annnetuste suurus on üldjoontes jäänud muutumatuks. Vaatamta majanduse keerukale olukorral on inimesed jätkuvalt panustanud koguduse tegemistesse. 2022 aastal toetasid koguduse tööd ka Ameerikas elavad väliseestlased.

2023 jätkab kogudus oma visiooni ja eesmärkide ellu viimist.

EESTI EVANGEELIUMI KRISTLASTE JA BAPTISTIDE KOGUDUSTE LIIDU RAKVERE KARMELI KOGUDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.