Rohkema info nägemiseks:

NATSIVABA EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NATSIVABA EESTI MTÜ kohta arvamuslugu!"

NATSIVABA EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Ühiskondlik Liit Uusfasismi ja Rahvusliku Vaenu Vastu asutati septembris 2004 aastas, kuni 2006 aastani tegevust ei teostati.

Aprillis 2006 aastal MTÜ Ühiskonlik Liit Uusfasismi ja Rahvusliku Vaenu Vastu alustati tegevust ning 2008 aastal põhitegevuseks oli neonatsismi,rassismi, etnilise võõrastuse ja ksenofoobia ilmingute vastu võitlemine, monitooring, koostöö ning infovahetus teiste riikide analoogiliste komiteede ja struktuuritega, kultuuri- ja poliitiliste ürituste korraldamine, infilehe toimetamine. 2010 aastal MTÜ ÜLURVV oli ümbernimrtatud MTÜ Natsivaba Eesti. Tegevus jäi samaks.

Ühing on mittetulundusühing, mille eesmärgiks on igati soodustada Eesti Vaabariigis kodanikuühiskonna ülesehitamist, kõigi elanike kaasamist riigi-ja ühiskonnaasju puudutavate otsuste vastuvõtmisesse, nende vastutuse tõstmist riigis js ühiskonnas toimutavate protsesside tulemuste eest, ühiskonna kahe etnilist- lingvistelise ( eestlased ja muulased) kogukonnaeraldatuse ületamist.

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on MTÜ Natsivaba Eesti põhiesmärkideks tegevust säilitamine Eestis ning teenindustaseme jäitkuv parandamine.

2022.a. tegevust oli 88.-eur

NATSIVABA EESTI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.