Rohkema info nägemiseks:

ELVA VALD, KÄÄRDI ALEVIK, RUKKI TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 265; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELVA VALD, KÄÄRDI kohta arvamuslugu!"

ELVA VALD, KÄÄRDI ALEVIK, RUKKI TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Rukki 7Käärdis Elva vallas Tartumaal on asutatud 24.03.2005 .a. KÜ põhitegevuseks on Rukki 7 elamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine . KÜ kogub vahendeid elamu hoolduskuludeks ja halduskuludeks. KÜ tööd korraldab ühistu kolmeliikmeline juhatus . Uus kolmeliikmeline juhatus valiti 2018 aastal aprillikuul, kelle seast valiti ka juhatuse esimees .Juhatuse esimehe töötasu 2021 aastal oli 840 eurot . Raamatupidamist ostetakse teenustööna . 2014 aastal renoveeriti maja täielikult , võttes selleks Swedbankist laenu 20 aastaks summas 258680 eurot ja Kredex´ist saadi toetust summas 140654 eurot. 2021 aastal on teostatud ainult jooksvaid kulutusi maja hoolduseks .

Korteriühistu Rukki 7 on jätkuvalt tegutsev ühistu .

ELVA VALD, KÄÄRDI ALEVIK, RUKKI TN 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.