Rohkema info nägemiseks:

VVS MEDIA GRUPP MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 280; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VVS MEDIA GRUPP kohta arvamuslugu!"

VVS MEDIA GRUPP MTÜ hetkeolukord

Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ VVS MEDIA GRUPP (edaspidi MTÜ) on mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse kantud 28.02.2005. a.

Kaheksateistkümnenda tegutsemisaasta jooksul on MTÜ aktiivselt jätkanud oma tegevust erineva laadi mitte-eestlaste noorte probleemide valdkonnas. Noorukite informeerimine ja nende silmaringi laiendamine selleks, et EV-s edukalt toime tulla, on MTÜ jaoks väga tähtsaks prioriteediks. Koostöös Kultuuriharidusliku Seltsiga Vene Pühapäevakool, Vene Kultuuriseltside Assotsiatsiooniga

Ruthenia, Noorteklubiga Active, MTÜ-ga Tuleviku Meedia on ellu viidud mitmed noorsootöö projektid.

MTÜ on jätkanud ka telesaadete, video tootmisega ning haridus-, kultuuriürituste korraldamisega.

Koostöös Eesti Rahvusringhäälinguga 2022.a. teostati vestlussaateid, osutati saadete juhtimist ning toimetamist.

Koostöös oü-ga Orsent 2022.aasta jooksul valmistati tv-saateid: publitsistika saadet “Rahvas peab teadma”, kokku 18 saadet, majandussaated “Baromeeter”, kokku 12 saadet.

Peame vajalikuks rõhutama, et viimase kahe aasta jooksul COVID pandeemia ja majandusolukorra halvenemise tõttu finantsolukord ning majandustegevusest sissetulekud on märgatavalt langenud. Siinpool tuleks mainida ka elektri-, soojusenergia kallinemist, mis tõi kaasa üüriarvete märkimisväärse tõusu. Eelnimetatud põhjustel jäid MTÜ mõned teemakohalised projektid teostamata finantsvahendite nappuse tõttu.

Üldiselt tuleb märkida, et MTÜ finants- ja majanduslik olukord püsis stabiilsena ja elujõulisena.

Järgnemisel aastal kavatseb MTÜ jätkata oma aktiivset tegevust. Loodame leida endale uusi koostööpartnereid ning esitatud projektide finantseerimise taotlustele toetusi saada, et projektid veelgi edukamalt ellu viia.

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgmisteks aastateks, on MTÜ põhieesmärkideks turuosa säilitamine, positsiooni tugevdamine ning taseme jätkuv parandamine.

2022. aastal palgatööjõudu ei kasutatud, juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

VVS MEDIA GRUPP MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.