Rohkema info nägemiseks:

VANA HAAPSALU SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 123; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VANA HAAPSALU SELTS kohta arvamuslugu!"

VANA HAAPSALU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Vana Haapsalu Selts asutati 2005. a veebruaris eesmärgiga tegutseda avalikes huvides Haapsalu ajaloo uurimisel ja tutuvustamisel, Haapsalu ajalooliste hoonete ja rajatiste taastamisel ning säilitamisel, Haapsalu vanalinna kui tervikliku elukeskkonna väärtustamisel. Eesmärgi saavutamiseks korraldab ühing ühtse kontseptsiooni väljatöötamist kivi- ja puitarhitektuuri säilitamiseks ja taastamiseks vanalinnas, korraldab koolitusi, seminare ja konverentse ning kogub annetusi, osaleb vastavasisulistes projektides ning teeb koostööd teiste ühingute, seltside ja ettevõtetega.

Nende aastate jooksul on kujunenud välja mõnedki projektid, mille eestvedamine on jäänud Seltsi ülesandeks.

2012.a. soetatud veebikaamera töötab siiani ning edastab kauneid vaateid Haapsalu vanalinnast.

Üheksandat aastat järjest korraldati augusti viimasel laupäeval Haapsalus Aafrika rannas Muinastulede öö tähistamist Selle tarbeks organiseeriti toetajate abiga puitmaterjal ja selle kohalevedu.

2017.a. algatati uus projekt koostöös aktiivsete tervisesportlaste-talisuplejatega, kelle hulgas on ka Seltsi liikmeid: rajada Haapsalu Talisupluskeskus.

2022.a. jätkasime keskuse majandamist, selleks kogusime raha keskuse kasutajatelt. Keskust on pidevalt täiendatud, muudetud mugavamaks, soetatud varustust ja ümbrust heakorrastatud. 2022.a. parandasime kaldakindlustust, selle jaoks saime rahastust Kohaliku Omaalgatuse Programmist 891 eurot, projekti maksumus kokku oli 990 eurot.

2019.a. paigaldasime korrektsed viidad kaugemalt tulijatele. Haapsalu linn rekonstrueeris Holmile viiva sõidutee ning paigaldas valgustuse. Keskuseni viiv teelõik on linna poolt olulises osas heakorrastatud, putkad lammutatud, kalda-ala planeeritud. Haapsalu linn on algatanud ümbritseva maa-ala detailplaneeringu - eelkõige puhkekohana.

See on heaks eelduseks ka Talisupluskeskuse populaarsuse kasvule.

Talvine spordielu annab uut hingamist ka Haapsalu turismile ning (vana)linna elu edendamisele. On kujunenud välja juba traditsioonilised ühisüritused keskuses - Hooaja avamine, Jõuluujumine 24.detsembril, Kastame end vette 31.detsembril, 1.jaanuari ujumine, Kiluleivaujumine 24.veebruaril - mida teavad ja külastavad taliujujad paljudest kohtadest üle Eesti.

Põhikohaga töötajaid Seltsil ei ole. Juhatus koosneb ühest liikmest ja talle tasu ei makstud.

Merike Laur juhataja

VANA HAAPSALU SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.