Rohkema info nägemiseks:

PAUNKÜLA HOOLDEKESKUS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1355; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAUNKÜLA HOOLDEKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

PAUNKÜLA HOOLDEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 1355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Paunküla Hooldekeskuse tegevuse põhisuundadeks on vanurite ja puuetega inimeste ööpäevaringne eale ja seisundile vastav hooldamine, sealhulgas põetamine, tugi- ja tervishoiuteenuste organiseerimine ja osutamine pere- ja eriarsti tasandil.

2022 aasta tegevussuunad eesmärgi saavutamiseks on: - ööpäevaringne hooldus-põetusteenus, toetatud elamise ja igapäevaelu toetamise teenus (alates 01.01.2013.a.) - majutusteenus - toitlustamine (kolm korda ööpäevas, ravidieet) - tervishoiuteenuste organiseerimineja osutamine pere- ja eriarsti tasandil - hambaravi ja hambaproteesiteenuse organiseerimine (Ardus ja Kosel) - kultuuriline tegevus - erivajadustega klientide päevategevus - eakate päevategevus - olmeteenused väljaspool hooldekeskust - tugiteenused - eritransporditeenus

Aruandeaasta peamised tegevusvaldkonnad:

Toetatud elamise teenuse säilitamine

Igapäevaelu toetamise teenuse säilitamine

Tegevused eesmärgi saavutamiseks:

Tegevuste laiendamine läbi päevategevuse.

Teenuse kvaliteedi parandamine töötajate täiendkoolituste läbiviimisega.

Tervishoiuteenuse organiseerimise parandamine ning pidev tervishoiuspetsialistide kaasamine tervishoiuteenuste osutamisel.

Erivajadustega klientidele koostatud rehabilitatsioonikomisjoni poolt tegevuskavade elluviimine ja klientide pidev toetamine igapäevatöö organiseerimisel.

Klientide elu- ja kõrvalruumide osaline renoveerimine.

MTÜ Paunküla Hooldekeskus kasutab vara tasuta kasutamise lepingu alusel Kose vallale kuuluvaid hooneid, leping kehtib 2031 aastani.

Planeeritud tööde teostamine hooldekeskuse vahendite arvelt (omatulust), mis tagab klientide elu- ja kõrvalruumide renoveerimistööde teostamise ja inventari osalise uuendamise.

Aruandeaasta ja lähituleviku investeeringud: 2022 aastal remonditi peamajas vannituba 2022 aastal parandati peamajas kolm elektrikilpi 2022 aastal paigaldati 3 tuletõkkeust 2023 aastal alustada töötajatele mõeldud elamu katuse parandamist.

2023 aastal remontida klientidele mõeldud WC-d 2023 aastal soetada kutsungisüsteem klientidele

MTÜ Paunküla Hooldekeskuse tegevust juhib 5-liikmeline juhatus ja tegevpersonalina on kinnitatud ametikohti 31.

2022.a. oli täidetud juhatuse esimehe ametikoht ja ametis oli hooldekeskuse juhataja. Juhatuse liikmetele 2022 aastal maksti töötasu 4 800 eurot.

PAUNKÜLA HOOLDEKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.